Retfærdigheden slog ind

Måtte ud i straffe: Pigerne gik til stålet i opgøret

Pigerne fra Hastrupskolen løb med sejren til slut. Foto: Marcus
Pigerne fra Hastrupskolen løb med sejren til slut. Foto: Marcus

Pigerne fra Skovboskolen i Bjæverskov var ved at skabe en af de helt store overraskelser, da holdet var på udebane mod Hastrupskolen fra Køge.

Se kampfakta her.

TV: Bød på pølser og sodavand

Lagde et voldsomt pres
Værterne startede med at invadere Skovboskolens mål, som i det flotte solskinsvejr var som forhekset. Bolden lå inde i netmaskerne hos Ida Nielsen efter blot fem minutters spil, men målet blev annulleret af den super gode dommer. 

Der blev kæmpet for hver en bold. Foto: Marcus
Der blev kæmpet for hver en bold. Foto: Marcus

Men Hastrupskolen lod sig ikke slå ud og forsatte med sit voldsomme pres, men som det ofte sker, så slog gæsterne en kontra med ganske få berøringer, og pludselig stik imod spil og chancer så lå bolden i Hastrupskolens mål bag keeper Laura Farver Sørensen. Denne stilling skulle komme til at holde næsten resten af kampen, hvor Ida Nielsen og Karoline Kjærgaard var en sikker skanse i Skovboskolens forsvar.

Selvom værterne havde meget spil, så havde de svært ved at finde vej til målet, og værtenes angribere ved blandt andre Rebecca Poulsen blev mere og mere frustreret.

TV: Nat og dag

Straffe blev afgørende
Der skulle et straffespark til i kampens allersidste minutter, før hjemmeholdet fik udlignet og sikret sig en afgørelse i straffesparkskonkurrence.

Der blev udlignet. Foto: Marcus
Der blev udlignet. Foto: Marcus

Og så alligevel ikke troede det fremmødte publikum, da gæsternes målpige samlede en tilbagelægning op, og så blev der dømt indirekte frispark til Hastrupskolen. Alle Skovboskolens piger måtte ned og stå på stregen. Bolden blev dog sendt direkte ind i Skovboskolens mur, og så skulle afgørelsen findes fra 11-meterpletten.

Her blev kun 50 procent af de 10 spark omsat til mål. To til gæsterne og tre til værterne, der dermed sikrede sig en plads i anden runde.