Annonce:
Annonce:

Rørte ikke bolden

Arbejdsløs: Den ene keeper havde ikke en eneste boldberøring

Nina Madsen havde ikke meget at lave i målet. (Foto: Johnny Thorsen)
Nina Madsen havde ikke meget at lave i målet. (Foto: Johnny Thorsen)
Annonce:

Når ildsjælene forsvinder i de små klubber i yderområderne, så er der ting som bare ikke sker ”automatisk” længere. B.K. Vallø er et af eksemplerne. En klub, som nu ikke længere er eksisterende, og pludselig står et fantastisk stadionanlæg bare gabende tomt.

Se kampfakta her.

Vi mødte frem på Haarlev Stadion i god tid og havde en fornemmelse for, at vi var kørt forkert. Stilheden blev kun brudt af den kommunale vejmand, som var i gang med at slå græs på stadionbanen, som bare lå der og så indbydende ud med nye, men ubrugte mål. Desværre var der heller ingen streger og der var kun en time til kickoff til den første af de to kampe, mellem de to skoler fra Stevns kommune, Hotherskolen og Store Heddinge skole.

Annonce:

Men ved hjælp af kina-hatte, som er små kegler, lykkedes det, at få de vigtigste markeringer på plads. Så skulle der spilles fodbold.

Gang i kampen. (Foto: Johnny Thorsen)
Gang i kampen. (Foto: Johnny Thorsen)
 

Ensidig affære
Der skal som regel to gode fodboldhold til at skabe en seværdig kamp, eller i hvert fald to hold på samme niveau. Men her var Store Heddinge sin modstander for overlegen, selvom værterne aldrig gav op. Det store publikum blev hurtigt klar over hvilken vej vinden blæste. Efter bare to minutters spil lå bolden bag keeperen i Hotherskolens mål. Bolden blev sendt ind af Charlotte Sørensen, som var en af kampens store oplevelser.

TV: Otte mål i træk

Tvilingepar viste niveau
Tvilingeparret Emilie og Mathilde Hugger, samt Sille Pedersen, var omdrejningspunktet hos hjemmeholdet. Mathilde Hugger, som også havde dirigentstokken hos hjemmeholdet i form af anførerbindet, modtog efter kampen fidusbamsen og Sille Pedersen fairplay-håndklædet.

Stor fight gav pote

Annonce:

Kan stille op i arbejdsløshedskøen
Målmanden hos Store Heddinge Skole, Nina Madsen, kan godt stille sig op i  arbejdsløshedskøen efter sejren over Hotherskolen. Hun havde ikke en eneste berøring i hele kampen, så hun stod i bogstavelig forstand en fejlfri kamp og havde ikke grund til, at gå i bad efter kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: