Rutinen slog begynderne

Oppe mod overmagten: Måtte overgive sig

Der var klasse forskel på de to mandskaber i kampen. Foto: Søren Møller
Der var klasse forskel på de to mandskaber i kampen. Foto: Søren Møller

To privatskoler tørnede sammen på Rishøj Stadion. En dag hvor sommervarmen kom tilbage, og spillerne nød det i fulde drag.

Køge Private Realskole og Hindholm Privatskole skulle møde hinanden både i drenge- og pigerækken, og vi lagde ud med drengenes opgør.

Se kampfakta her.

Se også: Klarede løjerne

Hjemmeholdet bedst
Det skulle hurtigt vise sig at blive en overkommelig opgave for Køge Private som var på hjemmebane. Efter otte minutter førte holdet nemlig med hele 4–0. Gæsterne fortalte, at de ikke spiller fodbold til hverdag, men de syntes, det kunne være sjovt at melde sig til Ekstra Bladet Skolefodbold alligevel.

Hindholm Privatskoles målmand Martin Andersen sagde:

- Da jeg kom ind på banen, syntes jeg, at de to mål var mægtig store, og jeg havde lovet at være målmand. Gud ved, hvordan det skal gå, tænkte jeg. At Køge Private Realskole så også havde nogle spillere der var store, gjorde ikke, at jeg blev mindre nervøs, lød det fra gæsternes målmand.

Men Martin kan trods det store nederlag alligevel være tilfreds med sin egen indsats. Han var en af årsagerne til, at gæsterne ikke tabte større.

Se også: Straffede gæsterne

Tog nederlaget pænt
Omvendt har Køge Private Realskole nogle dygtige spillere. Specielt Tobias Berg, Christian Schütt og Oliver Ulvsgaard faldt i øjnene. De er de bærende kræfter hos hjemmeholdet, og de to sidstnævnte scorede seks af værternes mål i kampen.

Martin fortalte også efter kampen, at han rent faktisk havde gået til fodbold, da han kun var seks år.

- Men jeg gjorde det kun i et år, så det er ikke meget af det, jeg lærte, jeg kan huske. Og så var jeg i øvrigt heller ikke målmand dengang. I dag var jeg det også kun, fordi der ikke var andre, lød det fra en storsmilende Martin trods et nederlag på 0-13.

Køge Private Realskole tog altså en storsejr på 13-0. Spændende bliver det at følge holdet og se, hvor langt det rækker i årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.