Annonce:
Annonce:

Så storebrødre vinde guld - nu selv med

Lillebror er blevet stor: Victor er Strandskolens nye Petersen-talent

Victor Petersen. Foto: Preben Worsøe
Victor Petersen. Foto: Preben Worsøe
Annonce:

Strandskolen har tradition for at nå langt i Ekstra Bladet Skolefodbold, men Tune Skole har tidligere været en hård nød at knække. Sidste år trak Tune det længste strå efter straffesparkskonkurrence, da de mødtes.

Se kampfakta her

På vej tilbage
- Jeg tror, at vi er på vej tilbage, for i år har vi et godt hold med både bredde og de nødvendige profiler, udtalte træner Patrick fra Strandskolen.

Skolen havde sin storhedstid i 2012/13, hvor de vandt turneringen på drengesiden, og året efter, hvor de nåede helt frem til kvartfinalen.

Dengang var nogle af holdets helt store profiler Lucas og Marco Petersen, mens lillebror Victor beundrende fulgte alle deres kampe fra sidelinjen - også finalen i Aarhus.

TV: Spænding til det sidste

Lillebror Petersen
Men nu er lillebror Victor blevet stor, og han er som den tredje Petersen-bror med på Strandskolens hold.

Annonce:

- Jeg er rigtig glad for at være på skoleholdet, sagde Victor inden kampen mod Tune.

- Og også en smule stolt, fordi jeg er så ung i forhold til de andre.

- Og så var det jo super dejligt at score et mål i min debut i forrige runde.

Tune i angreb. Foto: Preben Worsøe
Tune i angreb. Foto: Preben Worsøe

TV: Indsatsen gav pote

Med i syvende
Det har længe været skolens princip kun at udtage elever fra ottende og niende klasse, men Victor er et år yngre end sine kammerater og går kun i syvende klasse.

- Der kan være meget fysik i skolefodbold, og bølgerne kan godt gå højt, forklarede træner Patrick

- Derfor beskytter vi vores elever, mens de udvikler sig, så de får en god oplevelse, når de debuterer på skolens hold i ottende klasse. Men Victor har den rigtige størrelse og fysik, og så er han en rigtig god spiller.

TV: Abdullahi med mål i afskedskamp

Victor skulle senere bevise, at træneren havde helt ret, og det blev en rigtig seværdig kamp for de mange tilskuere på det solbeskinnede Tune Stadion.

Annonce:

Gik til stålet
Der blev gået til stålet fra begge sider med mange nærkampe, kropskontakter og glidende tacklinger, så spillernes fysik var et vigtigt element. Og her kunne Victor sagtens være med. Han sled og kæmpede på midtbanen, og han holdt sig ikke tilbage for at sende en modspiller i græsset med en velanbragt skuldertackling.

Nick (nr. 14) scorer til 3-0. Foto: Preben Worsøe
Nick (nr. 14) scorer til 3-0. Foto: Preben Worsøe

Det var slaget om midtbanen uden de helt åbne chancer indtil midt i halvlegen, hvor Strandskolens farlige Mathias Moes pludselig slap fri og styrede direkte mod mål. Men målmand Oscar Christensen stormede frem og i selve afslutningsøjeblikket fik han med en flot glidende tackling afværget faren.

TV: Satte trumf på efter pausen

Kort efter var det Tunes tur. Den hurtige og driblestærke Mathias Roed snoede sig forbi tre modspillere på midten og placerede bolden forbi Magnus i målet lige indvendigt for stolpen. Det så i hvert fald sådan ud, men i sidste øjeblik fik målmand Magnus reddet med en fantastisk fodparade. Fra hans fod sprang bolden ud til helt udækket Tune-spiller, som omgående trykkede af mod det åbne mål. Og så viste Magnus endnu engang, at hans reflekser var i orden og diskede op med en ny fantastisk fodparade.

Annonce:

Gode på fløjen
Kort før pausen tog Mathias Moes et af sin hurtige raids op langs venstrekanten, trak ind i banen og sendte sikkert bolden forbi Tunes målmand. Men så dukkede Mathias Kollerup op, og med en glidende tackling fik han reddet på selve mållinjen. Bolden sprang dog retur til Mathias, og han scorede.

TV: Der måtte straffe til

Bolden var kun lige givet op, da Victor havde et flot langskud på overliggeren, men det blev ved de 1-0 til Strandskolen ved pausen.

Efter pausen kunne Tune Skole ikke helt være med på samme niveau som tidligere. De kunne ikke længere følge med i Strandskolens tempo og fysiske formåen, og det betød både mere spil og flere chancer til Strandskolen.

Mathias Kollerup med flot tackling. Foto: Preben Worsøe
Mathias Kollerup med flot tackling. Foto: Preben Worsøe

Trak fra på tavlen
Et hjørnespark til Strandskolen efter 40 minutter endte i et gevaldigt klumpspil i straffesparksfeltet. Her var Karlslunde-drengene igen de stærkeste, og bolden endte hos Nick, som resolut bankede bolden i kassen til 2-0.

TV: Munkene dunkede

Mod slutningen fik Tune ikke ekspederet bolden langt nok væk, så Kristoffer kom imellem og scorede til slutresultatet 3-0 til gæsterne.

- Vi spillede godt sammen, og vi var de stærkeste i nærkampene, lød Victors helt korrekte analyse efter kampen.

Annonce:

- Jeg er glad for at være med på holdet.

Endnu en fidus til familien
Og der var endnu en grund til, at han strålede om kap med den flotte efterårssol. For i hånden holdt han fidusbamsen, så også på det område har han nu opnået det samme som sine to brødre.

TV: Pigehold: Vi vil også spille skolefodbold

- Det ville jo være helt vildt fedt, hvis jeg også en dag stod i finalen ligesom de to andre, sluttede Victor.

Lucas spiller i dag på Greves 2. divisionshold, Marco er anfører på Brøndbys U19-hold, mens Victor er på Lyngbys U14-førstehold. Så hvad kan det ikke ende med for de tre brødre fra Karlslunde ...

TV: Sad på opgøret

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: