Slog til i sidste øjeblik

I sidste sekund: Celine Karlson blev dagens kvinde i skysovs

Celina Karlson (i blåt) lægger et hårdt pres på værterne. Foto: Søren Møller
Celina Karlson (i blåt) lægger et hårdt pres på værterne. Foto: Søren Møller

Hedelyskolen var onsdag på besøg hos Mosedeskolen, og det blev en meget seværdig kamp.

Se kampfakta her.

Fjerde år på bagen
Inden kampen fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra Hedelyskolens Lisa Seebach, der efterhånden er en af de rutinerede kræfter hos Hedelyskolen.

- Det er fjerde år, jeg er med på holdet, og jeg er aldrig kommet længere end til fjerde runde. Jeg håber, vi er bedre end Mosedeskolen, og at vi kan vinde i dag, sagde hun.

- Jeg er igen i år blevet udtaget til truppen, og vi skal faktisk til fællestræning i aften. Så jeg skulle måske have sparet mig her i dag, men jeg vil jo også gerne være med her på skoleholdet, udtalte hun.

Kampen kom i gang, og det var Hedelyskolen, der tog teten i kampens indledning. Pigerne fra Mosedeskolen havde svært ved at få spillet til at flyde etableret.

Værternes anfører, Caroline Plahter, i fuld fremdrift. Foto: Søren Møller
Værternes anfører, Caroline Plahter, i fuld fremdrift. Foto: Søren Møller

TV: Charlie og målfabrikken

Kanonerede den ind
Alligevel kom de bedre med i første halvleg, og begge hold havde et par store chancer. Det blev dog ikke til nogen scoringer inden pausen.

Starten af anden halvleg lignede på mange måder første halvleg, hvor Hedelyskolen dominerede, og allerede efter et par minutters spil modtog Celina Karlson bolden ved banens midte. Hun løb mod feltet, hvor hun snød et par spillere og kanonerede bolden op i krydset til stillingen 0–1. Udeholdet var foran.

Men der skulle ikke gå lang tid, før Mosedeskolen svarede igen. Bolden blev spillet over i højreside, hvor Nour El-Khatib tog bolden med sig og bankede kuglen i kassen. Dermed stod den 1-1, men udligningen ændrede dog ikke på, at Hedelyskolen dominerede kampen.

Nour El-Khatib trykker af og udligner til 1-1. Foto: Søren Møller
Nour El-Khatib trykker af og udligner til 1-1. Foto: Søren Møller

TV: Calvin klaskede til

Afgørelsen
Vi var så småt ved at indstille os på straffespark, men Celina Karlson ville det anderledes. Hun fik igen bolden ved banens midte og driblede stærkt mod fjendens mål. På kanten af feltet sendte hun en afslutning af sted, der strøg ind via den fjerneste målstolpe, og der var kun sekunder tilbage at spille i.

Éfter en kneben 2-1-sejr er Hedelyskolen nu videre i femte runde, og det var en glad Lisa Seebach, som Ekstra Bladet Skolefodbold snakkede med efter kampen.

- Ja, det er dejligt. VI kunne nu godt have spillet bedre i dag, men jeg var ikke i tvivl om, at vi nok skulle vinde, sagde den gæve pige efter kampen.

Hård kampen på midtbanen. Foto: Søren Møller
Hård kampen på midtbanen. Foto: Søren Møller

KAMPFAKTA:

Resultat:
Mosedeskolen - Hedelyskolen, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Emma Frederiksen, Mosedeskolen
Celine Karlson, Hedelyskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Jessica Takho, Mosedeskolen