Spillede ikke som en brækket arm

God underholdning: Søndre og Sct. Nicolai bød hinanden op til dans

Sct. Nicolai spillede bestemt ikke som en brækket arm.
Sct. Nicolai spillede bestemt ikke som en brækket arm.

Pigekampen i Køge mellem Søndre Skole og Sct. Nicolai Skole blev et lidt atypisk opgør, hvor gæsterne fra Sct. Nicolai havde det meste spil, men værterne fra Søndre fik målene.

Se kampfakta her

Gæsterne var gæstfrie og gav to af målene væk til Søndre, selvom de havde mest spil.

Der blev gået til den. Foto: Johnny Thorsen
Der blev gået til den. Foto: Johnny Thorsen

Et flot langskud
I starten havde Sct. Nicolai mest spil og skabte flest chancer, hvor især Luna Pedersen var den store stjerne. Hun havde efter bare to minutters spil et langskud, som keeper Melis Karabacak tog sig af.


Kort tid efter var det Søndre Skoles tur til at teste Marie Nielsen på et langskud, men også her klarede keeperen i flot stil. Det blev i det hele tage de to målmænd, der var banens bedste på 'Ravnsborgs' nyklippede bane.

De undertippede løb med sejren

Kom foran
Kort efter blev bolden lagt for kort tilbage til Marie i Sct. Nicolais mål. Det sagde Clare Olsen tak for det ved at bringe Søndre Skole i spidsen. Og nu havde værterne fået blod på tanden, og efter et flot indlæg fra højre side kunne Amalie Hvorup udbygge føringen.

Men Sct. Nicolai Skole havde ikke mistet troen på, at de kunne vende kampen. Pludselig kom en Sct. Nicolai spiller igennem, og så trak Søndre i nødbremsen. Frispark cirka 20 meter ude. Det blev en af dagens helt store oplevelser, Luna Pedersen, som fik reduceret for gæsterne. Og presset fortsatte, indtil Amalie Hvorup sparkede bolden i mål til 3-1.

God opbakning til hjemmeholdet. Foto: Johnny Thorsen
God opbakning til hjemmeholdet. Foto: Johnny Thorsen

TV: Blæste til angreb

Kæmpede videre
Den tidligere topspiller og nu idrætslærer Daniel Bærenholdt forsøgte i halvleg at få noget vildskab ind i pigeholdet, og selvom der var meget spil til Sct. Nicolai, havde værternes anfører fuld stædig styr på Sct. Nicolais angribere.

Det var en spændende kamp hvor, der i anden halvleg ikke var de store chancer grundet godt forsvarsspil i begge ender.

TV: Gav god modstand