Sprudlede i sikker sejr

5-0: Pigerne fra Nykøbing Falster Realskole vandt sikkert 5-0 i en kamp, hvor de leverede en flot holdindsats

Nykøbing-pigerne kunne juble efter 5-0-sejren. (Foto: Martin Hansen)
Nykøbing-pigerne kunne juble efter 5-0-sejren. (Foto: Martin Hansen)

Anden rundes sidste kamp i Lolland-Falster-kredsen blev spillet på NFC Nords baner, hvor slaget stod mellem Nykøbing Falster Realskole og Eskilstrup Skole.

Begge hold præsterede to brølende og imponerende kampråb og gik på banen med tænding og gejst - vejret var sågar også med de to pigehold, så alle præmisser for en fin fodboldkamp var på plads.

Se kampfakta her

Drømmestart
Eskilstrup pressede på fra start, men det lykkedes hjemmeholdet fra Nykøbing F. Realskole at få sparket bolden væk fra egen banehalvdel og frem til kanten af modstanderholdets felt, hvor en tackling faldt og et frispark blev tildelt.

Nykøbing F. Realskole har i turneringens første runde vist, at deres spillere har tjek på dødboldsituationer, og da anfører Ida Kulle sikkert sender bolden i nettet, sikrede hun hjemmeholdet en drømmestart efter blot fem minutters spil.

Hurtig basse

Gæsterne fightede
Herefter satte hjemmeholdet fra Nykøbing sig på det meste af spillet. Det blev da også til endnu en scoring halvvejs inde i første halvleg, da en halvtilfældig bold trillede tværs gennem feltet og landede hos en sortklædt spiller, der sikkert kunne sætte bolden i nettet - 2-0 i Nykøbing F. Realskoles favør ved Nicoline Hansen.

Udeholdet fra Eskilstrup kom ikke umiddelbart til de store chancer, men viste en imponerende fightervilje og lod sig ikke mærke af den moralske mavepuster det er, at være bagud med to mål ved pausen.

Det stærke mandskab fra Nykøbing Falster Realskole.
Det stærke mandskab fra Nykøbing Falster Realskole.
 

Flere Falster-mål
I anden halvleg viste Nykøbing F. Realskole, at de har flere driblestærke fodboldpiger og en række enkeltmandspræstationer fra hjemmeholdet skabte chancer, der indkasserede mål tre og fire ved Ida Kulle og Laura Stillund.

Eskilstrup var tæt på at være rigtig målfarlige et par gange og en direkte friløber imod mål, serveret af Marlene Petersen, tegnede til at sende de blå-hvide fra Eskilstrup på måltavlen, men indskiftede forsvarsspiller Stine Hansen fra hjemmeholdet ville det anderledes.

TV: 'Tårnet' væltede til den rigtige side
TV: Kedelig nullert afgjort fra pletten

I kampens døende minutter fik hjemmeholdets Caroline Gram sat en sidste bold i nettet og vandt derved kampen 5-0.

Der skal dog lyde stor ros til pigeholdet fra Eskilstrup Skole, der på trods af det store nederlag, gik fra banen med æren i behold. De viste igennem hele kampen fightervilje og disciplin på trods af, at de aldrig kom rigtig tæt på at komme tilbage i kampen.