Strandskolen er i kvartfinalen

Gyser: Først til allersidst i den forlængede spilletid kom sejren i hus

Bunke hos vinderne. Foto: Henrik Schou
Bunke hos vinderne. Foto: Henrik Schou

Den første kredsfinale på Sjælland blev akkurat så spændende, som man havde håbet på. Mange nærkampe, kort, fight om midten.

ZOOM: Strandskolen - Lille Næstved Skole

Ville ikke satse
Desværre var de velspillede angreb svære at få øje på til tider hos både Strandskolen og Lille Næstved Skole. Begge mandskaber var ret ubeslutsomme, når de kom over på modstanderens halvdel.

Det var tydeligt, holdene ikke ville satse offensivt og så åbne op i forsvaret.

Som kampen skred frem, kom der dog mere og mere gang i angrebene.

Kampen åbnet med drømmeskud
Men der skulle en dødbold til. Strandskolen fik frispark små 20 meter fra mål, og anfører Mathias Moestrup tog selvfølgelig, som han plejer.

Han smadrer til kuglen, som tager undersiden af overliggeren og flyver i mål. Fantastisk mål og 1-0 til Strandskolen med godt fem minutter til pausen.

Fortsæt med at angribe
Udeholdet Lille Næstved havde det svært i denne periode, og hjemmeholdet var da også opsatte på at få lukket kampen med et mål til 2-0.

Sådan gik det bare ikke.

Efter en chancefattig anden halveg stod det stadig 1-0, da Lille Næstved spiller sig til en mulighed i overtiden. Strandskolens forsvar og keeper går skævt af den, og så ender bolden hos en fri Hector Ahlgren, der sikkert sender den i mål.

Noget af en dukkert for Strandskolen, der havde styret det meste af kampen.

Fornyet energi
Derfor går Lille Næstved ind til den forlængede spilletid med momentum, men det er hjemmeholdet hurtige til at fravriste dem.

Lille Næstved har øjensynligt ikke noget imod straffespark, men det vil Strandskolen gerne undgå. Det gør de også, for få øjeblikke før slutfløjt header Nick Gromada bolden i kassen til 2-1.

Vild afslutning - og kæmpe jubel hos hjemmeholdets fans.

Dermed er Strandskolen i slutspillet, hvor de til marts skal spille kvartfinale.

Læs live-opdateringerne fra opgøret her:Læs alt om kampen senere her på sitet

Styr på kredsfinaler og slutspil? Læs alt om det her!