Super-hug satte gang i festen

Sådan Sebastian: Fortsatte målformen og satte fornemt gang i scoringen i dagens kamp

En underholdende og målrig kamp endte med sejr til drengene fra Sct. Jørgens Skole (lilla). (Foto: Anders Bergendorff)
En underholdende og målrig kamp endte med sejr til drengene fra Sct. Jørgens Skole (lilla). (Foto: Anders Bergendorff)

Tirsdag klokken 10 blev kampen mellem Susålandets Skole fra Glumsø og Sct. Jørgens Skole fra Næstved fløjtet i gang. Kampen blev af begge mandskaber og trænere udpeget til en ren 50/50-kamp, hvor det både kunne blive en dreng og en pige.

Se kampfakta her

Sct. Jørgens Skole havde inden dagens kamp blot lukket ét mål ind. Så det skulle være holdet defensiv, kampen skulle spilles ud fra.

Sebastians drøn
Første halvleg var en meget lige kamp, uden de store chancer til nogen mandskaber. Skud fra distancen var kendetegnet for halvlegen.

Alligevel var det Sct. Jørgens Skoles suveræne topscorer, Sebastian Klinker, som 10 sekunder før pausen modtog bolden et par meter uden for feltet og knaldede bolden op i det lange hjørne, uden chance for Susålandets Skoles målmand Frederik Olsen.

Der bliver talt taktik hos Suså i pausen. (Foto: Anders Bergendorff)
Der bliver talt taktik hos Suså i pausen. (Foto: Anders Bergendorff)

Se også: Maste på i anden halvleg

Gik ned ved 3-0
I anden halvleg gik det stærkt for Sct. Jørgens Skole, som efter 44 minutter førte med 3-0.

Det var som om, det fik holdet til at falde 20%. Samtidig skruede Susålandets Skole op med 20%, og med Jonas Hansen og Richard Rasmussen som målscorere, bragte de lidt spænding tilbage i kampen med stillingen 3-2 til Sct. Jørgens.

Kampen bølgede frem og tilbage og i de sidste sekunder, hvor Susålandets Skole satsede hele butikken i forhåbningerne om en udligning, slog Sct. Jørgens Skole en omstilling, som Sebastian Klinker pivsikkert sparkede i kassen.

Kampen var velbesøgt på lægterne. (Foto: Anders Bergendorff)
Kampen var velbesøgt på lægterne. (Foto: Anders Bergendorff)

Se også: TV: Basser på stribe

Se også: TV: Super-Tvillingerne

Revanche i næste runde?
Dermed er Sct. Jørgens Skolen videre til femte runde, hvor holdet skal møde Holmebækskolen, som netop var modstanderen, som sendte dem ud af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering sidste år. Så på den front er der lagt op til revanche.

Efter kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold Magnus Jørgensen, som også fik fidusbamsen for sit hold.

— Jeg synes det er en meget tæt kamp i første halvleg. Heldigvis får vi scoret kampens første mål, som ofte er det der afgør kampe som disse. Jeg synes drengene gjorde det nemt for os i forsvaret i dag. Det var begrænset hvad vi havde at se til. Generelt en rigtig god kamp fra vores side, fortalte han.

En glad Magnus Jørgensen efter kampen. (Foto: Anders Bergendorff)
En glad Magnus Jørgensen efter kampen. (Foto: Anders Bergendorff)
 

Han ser nu frem til revanchen mod Holmebækskolen:

— Nu skal vi slå dem! Vi vil så gerne have revanche. Vi tror på at vores hold er forbedret i forhold til sidste år. Men det bliver ikke nemt. Alle skal være der 110%. Det skal der nu hvor vi er nået så langt i turneringen.

1 af 2 De tre prisvindere. (Foto: Anders Bergendorff)
2 af 2 En underholdende og målrig kamp endte med sejr til drengene fra Sct. Jørgens Skole (lilla). (Foto: Anders Bergendorff)