Annonce:
Annonce:

Tab og vind med samme sind

Vigtigt budskab: Opgøret fik en ærgerlig afslutning

Kamp om bolden. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Kamp om bolden. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Annonce:

På forhånd var der lagt op til en spændende kamp mellem Strandgårdskolen og Karlslunde skole, da begge skoler kom med sikre sejre fra første runde.

Se kampfakta her.

TV: Lynmål i støvlerne

Heftig start
Kampen fik da også en forrygende start. Efter tre minutter blev hjemmeholdet tilkendt et straffespark for hands, og på det bragte angriberen Serhat Dul sit hold foran, selvom udeholdets målmand Magnus Nonboe havde hånd på bolden.

Føringen varede kun kort, da udeholdets anfører Casper Nielsen udlignede på et flot, dykkende langskud. Inden de første fem minutter var gået, havde Philip Burlin bragt udeholdet foran 2-1, da han scorede på et fladt skud fra en spids vinkel.

Inden de første 10 minutter var omme, kom kampens fjerde mål, da Mads Busk øgede til 3-1.

TV: Det blev Mohamads sejr

Annonce:

Mere som et hold
Holdene holdt nu målpause et stykke tid. I den periode kunne man iagttage to meget forskellige hold. Hjemmeholdet havde mange gode boldspillere, men de enkelte optrådte meget på egen hånd. Udeholdet spillede som et hold, styret af anfører Casper Nielsen på midtbanen med Gustav Eriksen som styrmand i forsvaret, hvor man havde godt fat i hjemmeholdets farlige angribere Mohamed og Serhat. Fremme havde man Philip Burlin og Mads Busk som trusler.

Vi skulle hen til 25. minut, før næste mål faldt. Philip Burlin blev nedlagt bagfra i et gennembrud, og på straffesparket scorede han selv sikkert.

Philip scorer til 4-1. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Philip scorer til 4-1. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
 

Efterhånden kneb det for hjemmeholdet at håndtere modgangen. I stedet for at spille fodbold brugte de al for meget energi på kommentarer over for alt og alle, så pausesnakken udviklede sig til en stor diskussionsklub uden nogen samlet plan for, hvordan man skulle søge at komme tilbage i kampen.

Fightede flot

Grim udvikling
Alligevel kom holdet ud til anden halvleg med fuld skrald. Efter tre minutter ramte Serhat stolpen, og hans angrebsmakker Mohammed forsøgte sig ligeledes.

Annonce:

Serhat fik et nyt godt forsøg reddet af målmand Magnus, og da det endelig lykkedes Serhat at passere Magnus, dukkede Gustav Eriksen op og reddede ekvilibristisk på stregen. Om det var det manglende held, der kort efter fik Serhat til i frustration at sparke ud efter en modstander med et logisk rødt kort til følge er muligt. I hvert fald havde hans hold handicappet sig selv.

Havde hjemmeholdet hidtil spillet til stregen, gik de nu langt over den i mange tilfælde, hvad der medførte et nyt rødt kort. Alligevel lykkedes det med to mand i undertal at reducere til 4-2.

Lillebror i storebrors fodspor

Lukkede og slukkede
Udeholdet skal roses for, de på intet tidspunkt gik med på det ureglementerede spil, men koncentrerede sig om at spille fodbold. At de ikke fik så meget ud af deres overtal skyldes vel nok, det kan være svært at spille mod et hold, der på den måde maste på. De var vel naturligt nok påpasselige med bentøjet, så de undgik så vidt muligt nærkampe.

Annonce:

Ca. fem minutter før tid blev kampen endelig lukket, da Philip Burlin med sit tredje mål - her direkte på hjørnespark med hjælp fra hjemmeholdets målmand gjorde det til 5-2. Det fik hjemmeholdets spillere til at tabe den sidste rest af disciplin, garneret med utidig indblanding fra sidelinjen. Det fik kampens i øvrigt udmærkede dommer til at fløjte af ca. tre minutter før spilletidens udløb.

En trist og særdeles uværdig afslutning.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: