Annonce:
Annonce:

TV: Abdullahi med mål i afskedskamp

Speciel dag: Sidste kamp med kliken, da Abdullahi var anfører og kom på måltavlen

Fællesfoto efter kampen. Foto: Kim Hald
Fællesfoto efter kampen. Foto: Kim Hald
Annonce:

Det var en speciel kamp, der blev spillet mellem Munkekærskolen og Vemmedrupskolen.

Se kampfakta her

Det var nemlig sidste gang, at Abdullahi kunne være med på skoleholdet for Munkekærskolen. For hans opholdstilladelse er udløbet, og derfor skal han tilbage til Somalia.

En ganske særlig kamp
Hans fodboldkammerater havde gjort alt for, at denne kamp skulle blive noget særligt.

Han fik lov til at bære anførerbindet, og da der blev dømt et straffespark til hjemmeholdet, var der ingen tvivl om, at Abdullahi skulle skyde.

TV: Satte trumf på efter pausen

Det gjorde han rigtig godt. Han bankede kuglen i kassen til en føring på 3-0.

Se målet her:

Og derudover spillede Abdullahi en god kamp, selvom han af og til lige tog et træk for meget. Han ville så gerne score mål i åbent spil også. Men han stod noteret for et mål.

Annonce:

Jubel hos Munkekær. Foto: Kim Hald
Jubel hos Munkekær. Foto: Kim Hald

Men andre på holdet fik scoret i åbent spil.

Tunet til kamp: Tre tomålsskytter

Højt tempo på kampen
Kampen var startet i et højt tempo. Vemmedrup-drengene ville gerne vise, at de havde mere at byde på, end deres piger viste i kampen forinden mellem de to skoler. Og det så man straks, at de magtede.

Begge hold ville frem på banen, men det skabte lidt for god plads til Munkekærskolens hurtigløber Shaig Baktash. Ham kunne ingen af udeholdets drenge følge, når han kom op i fart, og det gjorde han første gang efter cirka tre minutter. Han sparkede sit hold foran 1-0 til stor jubel for de mange tilskuere, der havde indfundet sig.

- Han er godt nok hurtig, ham der Bakta, lød beundrende fra linjerne, hvor børn og voksne hyggede sig med en god gang skolefodbold.

TV: Aral målhelt trods brændt straffe

Endnu et mål
Vemmedrup-drengene var dårligt nok kommet sig over den tidlige scoring, før det skete igen.

Annonce:

De havde i hvert fald ikke fået lavet aftaler om, hvordan eller hvem, der skulle stoppe Munkekærs Shaig.

Han gjorde det nemlig igen efter 10 minutter, og så var stillingen 2-0. Det begyndte at se lidt svært ud for udeholdet.

Og bedre blev det ikke, da de begik et klokkeklart og klodset straffe, som blev sparket i kassen til 3-0. En føring, der blev holdt til pausen.

En god aflevering på vej. Foto: Jørgen Jakobi
En god aflevering på vej. Foto: Jørgen Jakobi

TV: Gav navnesøster en god gave

Ny energi i pausen
I pausen fik Vemmedrup-drengene tilført ny energi. De lignede ikke et hold, der var bagud 3-0. De fightede med alle midler og fik tiltvunget sig et klart spilovertag.

Det virkede også som om, Munkekær-drengene var tilfredse med deres føring, og derfor virkede de meget tamme i forhold til deres første halvleg.Da vinden samtidig blæste op, fik udeholdet i den grad medvind i anden halvleg.

Da en Munkekær-dreng så tilmed efter 40 minutters spil fik gult kort ved at trække en modstander unødvendigt i armen, lignede det en reducering.

TV: Elin afgjorde sagen

Annonce:

Og forsøget kom da også, da Rune Brønsgaard efter et par gode træk fyrede et kanonhug af, som alle troede gik i mål. Men der blev hevet en klasseredning frem. Vi så  en keeper i vandret stilling, der fik afværget det gode forsøg, så stadig 3-0.

Lidt ned i tempo
Derefter gik kampen lidt ned i tempo. Spillerne fik mulighed for at trække vejret og få pulsen lidt ned, og resten af kampen var stort set chanceløs.

Men tomålskytten Shaig Baktash havde åbenbart gået og luret på muligheden for et hatttrick, for i kampens sidste minutter fik han fat i bolden, og med et flot skud sendte han den i kassen til slutresultatet 4-0.

Hattrick-skytten Shaig Parand er klar. Foto: Jørgen Jakobi
Hattrick-skytten Shaig Parand er klar. Foto: Jørgen Jakobi

Hattrick plus én sikrede sejren

Sejren var fuldt fortjent, selvom den måske var et par mål for stor. Men hjemmeholdets glæde over at kunne være med til at give Abdullahi en super afskedskamp var tydelig.

Interview med Abdullahi efter kampen:

Efter kampen og talen samledes alle hjemmeholdets spillere og en del forældre sig og tog afsked med Abdullahi, som fik masser af krammere og gode ord med sig.

Det var en tydeligt rørt Abdullahi, der sagde tak til alle sine gode fodbold- og klassekammerater.

TV: Patrick med hattrick

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: