TV: Afgørelsen fandt sent

Van(d)vittig fight: Begge hold ville satse meget for at få sejren

Der blev kæmpet igennem på hjørnesparkene. Foto: Erik Larsen
Der blev kæmpet igennem på hjørnesparkene. Foto: Erik Larsen

Det var en helt vild fodboldkamp mellem drengeholdene fra Vibeholmskolen fra Ishøj og Strandskolen fra Karlslunde. Strandskolen nåede i sidste sæson hele vejen til semifinalen, hvor de måtte vinke farvel efter et smalt 1-0-nederlag til Marie Kruses Skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Afgjort på et øjeblik

Fightede igennem
Der blev simpelthen kæmpet fra første minut, og allerede efter fem minutter kom den første store chance.

Hjemmeholdets anfører Oliver Edip fyrede kanonen af og ramte trekanten. Så var startskuddet bare givet.

Det regnede kraftigt under hele kampen, og banen var gevaldig tung, så der skete mange forunderlige ting, men drengene kæmpede bravt.

Kampen stod 0-0 i pausen, og det selvom der havde været en del chancer, men nu skulle trænerne komme med nogle gode idéer.

Hør gæsternes pausesnak her:

Se også: TV: 'Vikingen': Jeg svigter holdet

Fik hul på bylden
Det så ud til, at Jeppe fra hjemmeholdet havde fortalt det rigtige, for hans drenge gik i hvert fald til den fra starten af anden halvleg.

I 35. minut driblede den smarte Sebastian Mathiesen sig fri og lagde smukt bolden over i det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet.

Men det gav bare udeholdet flere kræfter. Deres holdleder Patrick prøvede at puste flere kræfter i sine drenge:

- Det er kun 1-0, så I kan let komme tilbage.

Der blev virkelig lagt mange kræfter i deres angreb på hjemmeholdet, og de kom frem til mange gode skud. Her fik hjemmeholdets glimrende målmand Emil Bjørnslev også vist sine evner, for mange gange var han nede og redde nærgående forsøg.

I 45. minut kom der et skud bragende mod Emil, der dog fik pareret. Bolden røg ud til Rasmus Worsøe, en lille elegant dribler, der viste flere lækre detaljer på venstrekanten.

Nu drønede han bolden mod mål. På sin vej ned bag målstregen nåede den også at ramme undersiden af overliggeren. Flot mål, og nu stod det 1-1.

Hjemmeholdets gode keeper Emil Bjørnslev. Foto: Erik Larsen
Hjemmeholdets gode keeper Emil Bjørnslev. Foto: Erik Larsen

Se også: TV: 'Høgen' tog holdet under vingerne

Hård skæbne
Udeholdet pressede stadig på for at fremtvinge en afgørelse, men så ved man, der kan opstå huller bagude, og det var netop, hvad der skete.

Pludselig fløjtede dommeren for straffespark. Bolden blev lagt til rette, og der blev skudt. Men Malthe Hansen i målet var på sin post.

Han reddede flot, men bolden riposten røg ud af straffesparkfeltet, hvor Adan Shahzad i en let bue løftede bolden ind i målet. 2-1 til hjemmeholdet.

Se redningen og målet her:

I slutminutterne nåede hjemmeholdet oveni købet at bringe sig på 3-1, og det var deres anfører og fidusbamsemodtager Oliver Edip, der slog sejren fast på 3-1.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen