TV: Afslutter storsejr med pragtmål - se det her

Velspillet kamp: Sct. Joseph Skole var oppe mod overmagten fra Byskovskolen

Simon Jensen arbejder energisk. Foto: Birger Dencker
Simon Jensen arbejder energisk. Foto: Birger Dencker

Sct. Joseph Skole er en lille skole, som har overrasket med flot spil i Ekstra Bladet Skolefodbold i dette efterår.

Se kampfakta her

I tredje runde
Det var således skolens drengeholds tredje kamp i turneringen, da de på udebane mødte Byskovskolen.

TV: Der måtte straffe til

Sct. Joseph Skole har to piger med på drengeholdet, og de er ikke kun med for at fylde holdkortet ud. Langt fra. Anastasia Milthers og Benedikte har gjort det forrygende på banen. Således har Benedikte fået både fidusbamse og fairplay-håndklæde i år.

Hør, hvad Benedikte synes om at være med i turneringen:


Overmagten
Byskovskolen var dog for stærkt et hold for Sct. Joseph. Ret hurtigt i kampen så man, hvor det bar hen. Drengene fra Byskovskolen spillede fra første fløjt i et meget højt tempo, og i hele kampen lagde de et voldsomt pres på Sct. Josephs mål.

Det gav bonus allerede efter 10 minutters spil, da den evige farlige Ezatollah Ghazi åbnede ballet og bragte Byskovskolen foran med 1-0.

TV: Patrick med hattrick

Herefter brændte Byskovskolen den ene chance efter den anden. Sct. Joseph forsvarere sig med næb og kløer i denne periode. En masse fodparader af Jonas Jensen i målet forhindrede mål, ligesom både Christian Pedersen og Bendikte Toft fik clearet en del og holdt dem inde i kampen.

Tæt på mål
Sct. Joseph var farligt på kontra, og rigtigt mange troede, at Johan Larsen fik udlignet i det 22. minut, men bolden blev ikke dømt over stregen. Det gav Sct. Joseph blod på tanden, og bare fem minutter efter var Johan Larsen igen helt fri, og denne gang var der ingen tvivl - 1-1.

TV: Mette blandt 'fjender'

Armene var ikke helt kommet ned, før Sct. Joseph kom ned på jorden igen, da Mads Andresen fra Byskovskolen tacklede sig igennem forsvaret og bragte sit hold foran med 2-1.

I pausen talte Byskovskolen om, at de bare skulle fortsætte med at spille hurtigt og have lidt mere fokus i afslutningerne, for så skulle de nok score endnu flere mål i anden halvleg.

TV: Smil overalt i forsvaret

Byskovskovskolens træner fik ret
Det tog også kun 10 minutter af anden halvleg, før kampen reelt var afgjort, da først Patrick Nielsen og bagefter Simon Jensen scorede.

Så stod den pludselig 4-1 til Byskovskolen.

Ezatollah Ghazi viste eksempler på sin eminente sparketeknik, og med et brag af et landskud gjorde han det til 5-1 efter 45 minutter. Da Sct. Joseph fik chancen i anden halvleg, brændte de den.

TV: Landshold, keeper og nye pladser

Se forsøget her:


Luften var gået ud af ballonen på Sct. Joseph, og Jason Vastila fra Byskovskolen lukkede målfesten af med at score til både 6-1 og 7-1.

Se det flotte mål her:


Dermed vandt Byskovskolen 7-1.

Hør interview med Emil Jespersen her:


Vi beklager den dårlige lydkvalitet - vinden drillede

TV: Efter chokstart: Vi skulle holde hovedet koldt