TV: Aldrig tvivl om udfaldet

Ensidig affære: Dominerede hele kampen

Hjemmeholdets målmand var på hårdt arbejde i kampen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Hjemmeholdets målmand var på hårdt arbejde i kampen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Fladsåskolens drenge var på hjemmebane, da de tog imod drengene fra Kobberbakkeskolen, men der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af kampen.

Inden kampstart fik vi en lille snak med Kobberbakkeskolens målmand Jakob Kruse. Han mente, at hans hold havde en god chance for at gå videre i turneringen, da de fleste af drengene på holdet også spiller i samme klub i Næstved.

Hør hele interviewet med Jakob Kruse lige her:

Se kampfakta her.

Se også: TV: Kæmpede sig tilbage

Gæsterne klart bedst
Efter knap fire minutters spil scorede Kobberbakkeskolens nummer 10 Andreas Gimsbo efter at have afdriblet Fladsåskolens forsvar. Andreas leverede nærmest et 'one man show'. Hele fem gange scorede han i kampen, det ene mål flottere end det andet.

Kampen blev det aldrig rigtig spændende. Dertil var Kobberbakkeskolen fodboldmæssigt sine modstandere overlegne på alle punkter. At Fladsåskolen fik reduceret til 1-2 ved Nicolai Bülow var en nærmest en forsvarsfejl, som blev til en gratis chance der blev udnyttet.

Det var dog en fornøjelse at se kampens 17-årige kvindelige dommer styre de 22 drenge på banen, der var som rene engle under hendes ledelse af kampen. De stolede hundrede procent på hende kampen igennem.

Fladsåskolens Markus Cartey fik sit holds fidusbamse efter kampen for at blive ved med at kæmpe kampen igennem. Hos gæsterne fra Kobberbakkeskolen var det den femdobbelte målscorer Andreas Gingsbo der modtog holdets fidusbamse efter kampen for en eminent præstation.

Dermed er Kobberbakkeskolen sikkert videre til næste runde efter en sejr på 6-1 over Fladsåskolen.