Annonce:
Annonce:

TV: Anfører: Vi undervurderede dem

Tæt start: I anden halvleg var der dog aldrig tvivl om kampens udfald

Magnus Hald er en stærk anfører for sit hold. Foto: Erik Larsen
Magnus Hald er en stærk anfører for sit hold. Foto: Erik Larsen
Annonce:

Det var anden gang i løbet af dette sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold, at Uglegårdsskolen var på besøg i Ishøj Kommune.

For nogle dage siden mødte de Vejlebroskolen, som de slog 11-1 på den samme bane, som denne kamp skulle spilles på. Så de var spændte på kampen mod Ådalens Privatskole.

Se kampfakta her.

TV: Kørte modstanderen over

Ny keeper i målet
Der var også den pudsighed ved denne kamp, at hjemmeholdets holdleder Alice plejer at have sin søn Felix Olausson stående i målet hos modstanderen Uglegårdsskolen.

Han var desværre blevet skadet søndag, så han var ikke med i denne kamp, og det var de måske begge 'glade' for, da de dermed ikke skulle i kamp imod hinanden.

Det blev en rigtig seværdig fodboldkamp, hvor begge hold gjorde en dyd ud at spille fodbold, og der var hele tiden en god tone mellem spillerne.

Annonce:

Allerede efter tre minutter faldt første mål. Det var Magnus Hald, der fyrede et langskud af fra 25 meter midt for målet.

Så selv om Christian Olesen i hjemmeholdets mål kunne følge bolden hele vejen, var den godt placeret og gik ind i nederste venstre hjørne.

Angreb fra hjemmeholdet. Foto: Erik Larsen
Angreb fra hjemmeholdet. Foto: Erik Larsen

Anfører så rødt

Kæmpede igen
Efter tyve minutter faldt så udligningen til 1-1, da hjemmeholdet havde et rigtigt farligt hjørnespark, der endte med et godt hovedstød. Målmand Christoffer Winther fik dog fat i bolden, men uheldigvis sparkede han den du til Lucas Hansen, der havde let ved at udligne til 1-1.

Men vi skulle kun fire minutter længere frem, før udeholdet igen bragte sig på vinderkurs.

Holdet har mange gode spillere, og én af dem er Patrick Otto, der her smøg sig fri af to mand ude i venstre side.

Han spillede bolden hårdt igennem straffesparksfeltet, hvor Magnus Hald flot fulgte op og med en hård inderside bragte sit hold på 2-1, og det var også resultatet ved pausen.

Annonce:

Hør hjemmeholdets pausesnak her:

TV: Fightede til det sidste

Øgede tempoet
Tilskuerne troede måske lidt på, at hjemmeholdet efter pausen ville få chancen for at udligne og måske vinde kampen, men her havde udeholdet en anden tanke.

De tromlede let hen over hjemmeholdet, og målene kom som perler på en snor. I 35. minut lagde Nikolaj Nielsen en lang præcis aflevering til Nicklas Tønnes, og den blev behandlet efter fortjeneste, så nu stod kampen 3-1.

To minutter senere havde hjemmeholdet en stor chance for at reducere, men selv med to forsøg fik de ikke bolden i kassen, men skød forbi.

På følgende angreb fik udeholdet derimod bragt sig på 4-1. Bolden blev først halvklaret, og så blev den spillet tilbage til Lukas Karlsson, der sikkert placerede bolden i nettet.

Annonce:

Så skulle vi have Magnus Hald på måltavlen igen, da han blev spillet fri midt på banen. Han drejede rundt, driblede sig fri af to mand med flotte smarte driblinger og placerede derefter bolden med venstrebenet i det korte hjørne.

TV: Samme sag efter pausen

Homogent mandskab
Udeholdet blev sidste år slået ud i første runde, men ellers plejer skolen at være med fremme i kredsen en gang imellem. Holdet i år er vældigt homogent med nogle gode boldspillere på de rette pladser.

Netop ved målet til 6-1, der var en ren perle, skulle vi se nogle af de spillere, der gør holdet stærkt. Lukas Karlsson sendte en dejlig aflevering afsted til Magnus Hald, der lå ude på venstrekanten.

Han spillede straks bolden videre knaldhårdt til Patrick Otto, der kom stormende op ad banen. Han placerede den så i målets nederste venstre hjørne.

Lukas Karlsson fik lov til at afslutte dette festfyrværkeri med målet til 7-1. Han opfangede bolden på midten og løb ned til straffesparksfeltet og skød. Bolden sad denne gang hårdt midt i målet.

Annonce:

Efter kampen fik vi fat i Magnus Hald, der havde været kampens store oplevelse:

- Jeg er 15 år og har før spillet i Lyngby, men nu har jeg indmeldt mig i Greve. Vi undervurderede helt sikkert Ådalens Privatskole fra starten, hvor de fulgte godt med. Vi ændrede indstilling i anden halvleg, og så kom målene.

- Hvis vi skal komme langt i turneringen, skal vi være klar fra første fløjt i kampene og spille vores eget spil, sagde Magnus smilende.

Hør fra Magnus her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: