TV: Aral målhelt trods brændt straffe

Stor profil: Asgård Skoles drenge sendte dem videre med flot spil

Kirstinedals Ali Alabiidi kæmper for at beskytte bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Kirstinedals Ali Alabiidi kæmper for at beskytte bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Inden kampen mod Kirstinedalsskolen mente både Magnus Jørgensen og Aral Simsir fra Asgård Skole, at de ville vinde.


Dommeren manglede
Selve kampen startede med, at der ingen dommer mødte op, så gode råd var dyre. Men Kirstinedals træner Steffen Petersen tilbød at dømme kampen, hvilket han gjorde rigtig godt. Alle involverede var fuldt tilfredse med hans indsats som dommer i kampen.

Hans fravær på sidelinjen betød så, at hans drenge ingen leder havde på linjen, men så trådte Viktoria, der spiller på Kirstinedals pigehold, til som udskiftningsleder for drengeholdet.

TV: Elin afgjorde sagen

Kampen startede som lyn og torden fra begge holds sider.

Den første chance tilfaldt Kirstinedalsskolens nummer 10 Ali Alabiidi, men flot målmandsspil af Asgårds målmand Huseyän Tyrk forhindrede mål. Efter fire minutters spil fik Asgårds nummer 10 Aral Simsir en stor chance, som han udnyttede. 1-0.

Se målet her:


TV: Pilen pegede opad

Mange chancer
Nogle minutter senere fik Aral igen en kæmpechance - nemlig et straffespark. Men det blev reddet af Kirstinedalsskolens målmand Tommi Vittrup.

Se redningen:


Kirstinedal havde derefter to kæmpe chancer i modsatte ende, men eminent spil af målmanden hos hjemmeholdet forhindrede scoring. 1-0 til Asgård ved pausen.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender. De største til Asgård Skole.

Hattrick plus én sikrede sejren

Kom længere foran
Da der mangler 12 minutter af kampen, fik Asgårds Mads Jørgensen fyret kanonen af. Skuddet blev afrettet af en forsvarsspiller og gik i mål uden chance for målmanden. 2-0 til hjemmeholdet.

Udeholdet får gult kort:


Så vågnede udeholdet, og angrebene bølgede mod hjemmeholdets mål, men stolper og godt spil af målmanden var i vejen. Fire minutter før slutfløjtet fik udeholdet helt korrekt tilkendt et straffespark for hands, og Asger Iversen reducerede til 2-1.

Taktikken på plads - kørte med lange bolde

Pressede på
Udeholdet pressede på og ramte stolpen, men hjemmeholdet fik sat et angreb i gang, og her scorede Ahal fra Asgård sit andet mål i kampen til slutresultatet 3-1.

TV: Lille voksede sig stor