TV: Bag mål og assist

Klasse: Aske Termøhlen var i et fantastisk spillehumør

Aske Termøhlen var klar fra første fløjt. Her en af hans store chancer. Foto: Birger Dencker
Aske Termøhlen var klar fra første fløjt. Her en af hans store chancer. Foto: Birger Dencker

Det blev en meget jævnbyrdig kamp imellem Sct. Joseph Skole og Ringsted Ny Friskole, som kunne være gået begge veje. Det vrimlede ikke med mange oplagte chancer og dem, der var, blev fordelt ligeligt mellem de to hold.

Se kampfakta her.

TV: Simons suveræne show

Virkede klar
I starten af kampen havde hjemmeholdet bolden mest, men udeholdet virkede farligst i deres afslutninger.

Udeholdet Aske Termøhlen var tændt og havde mange gode aktioner og var rigtig god især i det offensive arbejde.

I første halvleg havde han et par rigtige store chancer, som han burde havde scoret på, hvor det var lige ved og næsten for ham. Det gav pote, at Aske blev ved med at forsøge, selvom det hele ikke lige lykkedes for ham. Efter 17 minutters spil modtog han bolden lige uden for straffesparkspletten, tog et hurtigt træk og placerede bolden usvigelig sikkert til højre for Lucas Kley i hjemmeholdets mål.

I de følgende minutter begyndte hjemmeholdet at lægge et større pres på udeholdet, selvom det indimellem virkede det lidt tilfældigt, hvad de foretog sig. Deres forcering gav dog pote. På en omstilling nåede udeholdet ikke ordentligt på plads i forsvaret. Hjemmeholdet fik lagt en god tværaflevering over i venstresiden til en fremstormende Christian Søgaard, der meget resolut sparkede bolden fladt over i det lange hjørne uden for Tobias Larsens rækkevidde. Der var skabt balance i tingene. 1-1.

Farlige Carl Rove (blå trøje) blev tæt markeret hele kampen igennem. Foto: Birger Dencker
Farlige Carl Rove (blå trøje) blev tæt markeret hele kampen igennem. Foto: Birger Dencker
 

TV: Fik nye kræfter i pausen

Ville det anderledes
Hjemmeholdet følte sig ovenpå og meget optimistiske, inden dommeren fløjtede op til anden halvleg. Målscorer Christian Søgaard var meget sikker på, at de ville vinde kampen med 3–1.

Hør fra Christian her:

Udeholdet ville det dog anderledes. Bare 30 sekunder inde i anden halvleg var Aske Termøhlen på færde igen. Med lidt held havde han scoret sit andet mål, men stadig 1–1.

Begge hold virkede lidt forsigtige efterhånden, som tiden gik og virkede nervøse for at lukke det afgørende mål ind.

I de sidste små ti minutter af anden halvleg var der rigtig mange trætte drenge, der havde løbet mange meter. Hjemmeholdet så ud til at have de bedste kræfter til sidst og lagde et voldsomt pres på udeholdets mål.

Presset gav dog ikke noget resultat. Da alle forventede, at nu skulle vi ud straffespark, fik udeholdet en kontra, godt iscenesat af kampens bedste spiller Aske Termøhlen. Denne gang lagde han en perfekt stikning til Mathias Andersen, som ikke svigtede. Koldblodigt scorede han sikkert til 2-1 i dommerens tillægstid til stor jubel for sine holdkammerater.

Her scorer Mathias Andersen til 2-1. Foto: Birger Dencker
Her scorer Mathias Andersen til 2-1. Foto: Birger Dencker
 

Vi fangede Aske efter kampen: