TV: Basser på stribe

Frem og tilbage: De to hold skiftedes til at hamre bolden i kassen i opgøret

Bolden vekslede konstant imellem de to mål. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Bolden vekslede konstant imellem de to mål. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)

Inden kampstart mellem drengene fra Fladsåskolen og Susålandets Skole fangede vi Fladsåskolens topscorer Johannes Trøster til en snak om hans fodboldmæssige baggrund.

Men det viste sig, at han ikke havde fodbold som første prioritet, men derimod gymnastik:

— Til december skal jeg til udtagelse for en plads på juniorlandsholdet i gymnastik, ligesom jeg efter dette skoleår skal starte på Stevns Idrætsefterskole, hvor specialet er gymnastik. Så vil jeg se, hvor langt evnerne rækker indenfor gymnastik, lød det.

Måske en kommende OL deltager, vi krydser fingrene for hans fremtid der.

Spillerne lurede lige hinanden af. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Spillerne lurede lige hinanden af. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
 

Det var tydeligt, at Susålandets Skole havde forberedt sig hjemmefra. Taktikken var lagt ud fra forberedelsen, for de vidste godt, at Johannes Trøster skulle pakkes godt ind i kampen. Det gjorde de ret godt, men dog ikke mere end at Johannes kunne score to mål, det ene dog på straffespark.

Se også: TV: Ingen Trøster

Se kampfakta her.

Kampen bølgede frem og tilbage. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Kampen bølgede frem og tilbage. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
 

Havde bolden mest
Hjemmeholdet Fladsåskolen sad på det meste af boldbesiddelsen kampen igennem, men oftest blev de stoppet lige inden straffesparksfeltet af et utroligt godt velorganiseret forsvar fra Susålandets Skole.

Derudover var Fladsåskolens sigtekorn ikke helt justeret på plads, de fleste langskud gik lige ved siden af målet eller over målet.

Se også: TV: Kæmpede imod overmagten

Ydermere forstod forsvarsspillerne fra Susålandets Skole omstillingsspillets kunst og fik ofte lynhurtigt spillet bolden frem til de to super hurtige vævre angribere, der lå i spids, nemlig Susålandets William Hugo og Jacob Stauner. De lavede begge to mål hver ud af de fem mål, som Susålandets Skole scorede i alt i kampen.

Spændende afgørelse
Spænding blev der dog til sidst, idet Fladsåskolen fik reduceret til både 2–4 og 3–4 i anden halvleg.

Men så lukkede Susålandets Skole kampen med en kontrascoring af Jacob Stauner til slutresultatet 5–3 kort før dommerens slutfløjt.

Jacob Stauner er anfører for Susålandets Skole, og han kæmpede utrætteligt. Ingen bold er uopnåelig, var hans motto i denne kamp.

Hos hjemmeholdet var det Nikki Andersen, der imponerede mest. Han kæmpede hele kampen igennem, trods at hans hold var bagud hele vejen til slut.

En god seværdig kamp med masser af dejlige unger på sidelinjen, som heppede på hjemmeholdet, også selvom de var bagud hele tiden.

Der blev fundet alternative tilskuerpladser. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Der blev fundet alternative tilskuerpladser. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)