Annonce:
Annonce:

TV: Bølgede frem og tilbage

Lige affære: Udeholdet gav aldrig op

Fuld fokus på hjørnesparkene. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Fuld fokus på hjørnesparkene. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Annonce:

Kampen mellem drengene fra Vemmedrupskolen og Køge Lille Skole blev afviklet på en meget langhåret græsbane ved Vemmedruphallen,

Det så nærmest ud til, at Køge Kommune ikke havde slået græsbanen igennem flere år. Ikke de optimale betingelser for afvikling af kampen også i forhold til at banen var drivvåd på grund af den regn, der var faldet og faldt kampen igennem.

Se kampfakta her.

Græsset stod meget højt. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Græsset stod meget højt. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Klarede løjerne

Gik til den
Inden kampen fangede vi udeholdets anfører Gustav Strøm om hans forventninger til kampen:

- Vi vil give alt. Vi er kommet for at vinde. Vi vil i hvert fald ikke komme bagefter og sige, at vi ikke har givet alt.

Det første minut følte holdene hinanden lidt på tæerne. Omkring det andet minut fik hjemmeholdet frispark omkring 18 meter fra midtercirklen på udeholdets banehalvdel.

Annonce:

Mikkel Pedersen fra hjemmeholdet lagde bolden til rette, og dommer Bent Ågren gav lov til, at der kunne sparkes. Det var i øvrigt dommerens fodboldkamp nummer 5871, siden han startede som uddannet dommer.

Sikken et skud. Bolden ramte rent ind i hjørnet af målet hos udeholdet. Målmanden havde ikke en chance for at redde bolden fra at gå i mål.

På trods af vejret var der god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
På trods af vejret var der god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

TV: Der var kamp til stregen

Frem og tilbage
Kort tid efter tog udeholdets nummer 17 Bertil Storskov et flot sololøb igennem hjemmeholdets forsvar, der så ud til at sove lidt og beundre hans løb.

Udligning til 1-1.

Kampen bølgede lidt frem og tilbage på midtbanen med bidende lovlige tacklinger og nærkampe. Pludselig fik udeholdets Theo Kristensen en skudchance tæt under mål og bum - så stod det 2-1 til udeholdet.

Men i det absolutte sidste minut af første halvleg fik hjemmeholdet igen et frispark 10 meter uden for modstandernes straffesparksfelt.

Annonce:

Hjemmeholdets Mikkel Pedersen tog bolden og lagde den til rette efter dommerens anvisning. Sørme om han ikke gjorde det igen. Med et drønflot hug satte han bolden ind igen i målhjørnet til pausestillingen 2-2.

TV: Det blev Mohamads sejr

Flere mål i vente
Hjemmeholdets træner benyttede pausen til at få sine spillere til at forstå, at de skulle brede spillet mere ud på fløjene i anden halvleg.

I starten af anden halvleg fik hjemmeholdet et inddirekte frispark i kanten af venstre side af modstandernes straffesparksfelt, idet en spiller fra udeholdet havde lagt bolden tilbage til sin målmand, der samlede den op.

Hjemmeholdet Victor Jensen blev kort spillet og hamrede bolden ind i målet til en 3-2 føring til hjemmeholdet.

Se målet her:

Det blev 4-2 til hjemmeholdet ved Adam Clausen, hvorefter hjemmeholdet Mikkel Pedersen scorede til 5-2 efter godt opspil. Det var så hans tredje mål, altså hattrick.

Annonce:

I det hele taget var hjemmeholdets Mikkel Pedersen meget iøjefaldende kampen igennem. Udover at have en gylden frisparksfod så forstod han at lægge sig i gode positioner kampen igennem. Han var ikke bange for at tackle igennem, når det var nødvendigt.

Han modtog da også sit holds fidusbamse efter kampen.

TV: Lyste op i gråvejret

Kæmpede forgæves
Udeholdet gav dog ikke op og forsøgte at lægge pres på hjemmeholdet. Det lykkedes da også at få reduceret til 5-3 ved anfører Gustav Strøm.

Gustav Strøm modtog holdets fidusbamse efter kampen for sin kæmpe indsats kampen igennem.

Kampens slutresultat blev altså 5-3 til Vemmedrupskolen over Køge Lille Skole efter en kamp, som begge hold skal have stor ros for. Meget seværdig kamp for de mange tilskuere fra hjemmeholdet, der var mødt op for at heppe, trods regnvejret.

Fairplayhåndklædet gik til Køge Lille Skoles Tobias Kamp, der fightede kampen igennem, uden at han på noget tidspunkt gik over stregen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: