TV: Brag, assists og trøstmål

Håbede på en sejr: Værterne viste deres værd og nettede fem gange

Drengene fra Lille Næstved Skole var favoritter, og det viste de også, da de mødte drengene fra Kobberbakkeskolen. Foto: Erik Larsen
Drengene fra Lille Næstved Skole var favoritter, og det viste de også, da de mødte drengene fra Kobberbakkeskolen. Foto: Erik Larsen

Drengene fra Lille Næstved Skole skulle i denne anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold være værter, da de skulle møde drengene fra Kobberbakkeskolen.

Hjemmeholdet havde i deres første kamp spillet sig videre med en 5-1-sejr over Kalbyrisskolen. Udeholdet havde spillet mod Susåskolen, hvor de vandt med 3-1.

Så det skulle blive et spændende lokalopgør i Næstved.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Favoritterne viste deres værd

Bekendtskaber i kamp
Mange af drengene kendte hinanden vældigt godt fra klubberne omkring i byen. Det var klubberne Næstved IF, Herlufsholm og Sct. Jørgens Idrætsforening.

Inden kampstart samlede holdlederen Christian udeholdets drenge.

- Vi skal koncentrere os om vores egen indsats og ikke gå så meget op i spillerne på modstanderholdet, sagde han til dem.

Vinden var på langs af banen, og det var værterne, der havde den i ryggen i første halvleg. Det forstod de at udnytte.

Der var kun spillet fire minutter, da William Lenart fik etableret et godt angreb i venstre side. Han fik løftet den ind i feltet. Her kom Arthur Sivalingene stormende og styrede bolden i mål til 1-0.

Arthur spillede en stor første halvleg, hvor han selv driblede sig fri. Men han havde også et fint blik for sine holdkammerater. I anden halvleg var der andre på holdet, der viste deres evner frem.

Hør anføreren Niclas fra Lille Næstved Skole fra inden kampen her:


Se også: TV: Træner: Behøver ikke at være kønt

Satte sig på kampen
I 23. minut blev det 2-0, da Arthur kørte ned ad højrekanten. Han fik sendt bolden indover, og nu var det Sebastian Schrøder, der kom løbende frem og fik sidste fod på bolden. Han skulle også vise sig at være på de rigtige steder i anden halvleg.

Men før vi kom frem til pausen, fik vi lige en perle af et mål. Arthur Sivalingene blev fældet i højre side uden for straffesparksfeltet, men dommeren vinkede afværgende. Der var ikke frispark.

Sebastian Schrøder fik dog fat i bolden og sendte den videre til William Lenart, der med et tørt hug satte bolden ind i nettaget via overliggeren. Så stod det 3-0 til hjemmeholdet ved pausen.

I pausen sagde udeholdets Morten:

- Vi skifter lidt ud og sætter en mand mere frem. Nu har vi vinden, så spred spillet ud over kanterne, så kommer chancerne også.

Spillerne var opmærksomme ved hjørnespark. Foto: Erik Larsen
Spillerne var opmærksomme ved hjørnespark. Foto: Erik Larsen

Se også: TV: Maste modstanderen

Afslutning med et brag
Anden halvleg blev da også mere lige. Men ti minutter inde havde William Lenart endnu et raid op ad venstre fløj.

Han stoppede ikke op, men i fuld fart fik han afleveret ind mod midten, hvor Sebastian Schrøder kom stormende. Han var sikkerheden selv ved første berøring, så nu stod kampen 4-0.

Der gik ikke mere end tre minutter, før nøjagtig det samme gentog sig. Det var med de samme aktører. Så nu var vi på 5-0. Her var bare den lækre detalje, at det var en aflevering bag om støttebenet fra Kristoffer Lohse til William, der lagde grunden til opløbet.

Det var samtidig i denne periode, at gæsterne også viste gode takter. Det lykkedes dem dog ikke at nette her.

To gange havde de bolden på opstanderne.

Men de fik dog et trøstemål.  Lige udenfor straffesparksfeltet fik Andreas Ginsbo fat i bolden. Uden betænkningstid fyrede han kanonen af, og kuglen gik rent ind øverst i venstre hjørne til slutresultatet 5-1.

Hør Lille Næstved Skoles William fortælle om kampen her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen