TV: Caroline hovedpine

Fighther-gen: Caroline Gram spillede med en hjernerystelse, hun pådrog sig i søndags

Caroline Gram (i sort) spillede på en hjernerystelse, så der var lidt hovedpine. (Foto: Henrik Schou)
Caroline Gram (i sort) spillede på en hjernerystelse, så der var lidt hovedpine. (Foto: Henrik Schou)

Selvom Caroline Gram i dagens kamp løb rundt med hjernerystelse, stoppede det hende ikke i at lave en masse lækre detaljer og to assist.

Alba Termann kommer først på bolden i langt de fleste tilfælde. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: Stoppet af 'Albatrossen'

Ondt i hovedet
I dagens kvartfinaleopgør i Ekstra Bladet Skolefodbold mellem Niels Steensens Gymnasium og Nykøbing F. Realskole, var en af spillerne mindre klar i hovedet end de andre, bogstaveligt talt.

Nykøbings venstre kant, Caroline Gram, havde søndag pådraget sig en slem hjernerystelse og var egentlig i fare for ikke at komme til at spille dagens utrolig vigtige opgør, men meldte sig klar få timer før kick off – og det tør siges at have været et klogt valg.

Nyheder Galleri: Niels Steensens Gymnasium - Nykøbing F. Realskole
Pigerne fra Nykøbing F. Realskole tog fusen på Niels Steensens Gymnasium og snuppede en 4-1-sejr i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: Bonderøvene besejrede bybørnene

Fælles arbejdssejr
Caroline og co. spillede sig i dag fortjent videre til semifinalen i dette års Ekstra Bladet Skolefodbold efter en 4-1-sejr over pigerne fra Niels Steensens Gymnasium. Der var mange af pigerne, der viste flot teknik og boldomgang, men særligt venstre kanten fra Nykøbing, kunne man ikke undgå at lægge mærke til. Caroline Gram havde, trods sin dundrende hovedpine efter en slem hjernerystelse i søndags, rigtig mange gode træk og dribleture. Hun var skarp på kanten og Niels Steensens-forsvaret havde svært ved at lukke ned for hende. Hun skabte chancer og lagde op til to af målene og var selv tilfreds med sin og holdets præstation:

- Når man tænker på at jeg er skadet, er jeg ret tilfreds med min præstation i dag. Jeg synes vores sammenhold er skyld i sejren. Vi står sammen uanset om vi er bagud eller vi er foran. Altså vi holder fokus sammen, vi bakker hinanden op – og det er vigtigt, synes jeg.

Caroline Gram med nummer 6 på ryggen jubler med holdkammeraterne. (Foto: Henrik Schou)
Caroline Gram med nummer 6 på ryggen jubler med holdkammeraterne. (Foto: Henrik Schou)

Mathilde 'Bageren' Bager kæmpede bravt, men ovnen blev slukket i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: 'Bagerens' ovn blev slukket

Fra drøm til virkelighed
Caroline spiller til daglig fodbold i NFC i Nykøbing, hvor hun for det meste spiller offensiv midtbane eller venstre kant, som vi ser i denne turnering. Caroline har altid godt kunne tænke sig, at spille med i Danmarks største skolefodboldturnering, men har ikke haft muligheden for det, da hendes gamle skole valgte ikke at deltage.

- Jeg skiftede skole sidste år, så jeg er vildt glad for at min nye skole deltager, så jeg kan få muligheden for at prøve. Nu går jeg jo i 9. klasse, så derfor er det endnu mere vigtigt at jeg får prøvet det nu, før det er for sent.

Sammenhold hos Nykøbing-pigerne - Caroline Gram er glad for at hun har nået at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)
Sammenhold hos Nykøbing-pigerne - Caroline Gram er glad for at hun har nået at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)

Nyheder Tredje semifinale på plads

Ubeskrivelig følelse
Caroline og pigerne fra Nykøbing lignede et mandskab, som var topklar og topmotiverede til dagens kvartfinale, som kun havde et mål for øje – nemlig at vinde.

- Det er ret vildt! Vi havde slet ikke tænkt over, at vi kunne nå så langt, så er det vi vildt glade for. Det er en ubeskrivelige følelse at stå med. Jeg tror vi har taget det lidt på gefühlen og taget en kamp ad gangen og håbet på det bedste.

Pigerne fra Nykøbing kan nu sammen med Caroline glæde sig til semifinalen i næste uge. Men først skulle de selvfølgelig fejre sejren med jubelscener og glædestårer.

Vi fangede Caroline kort efter kampen, se hendes reaktioner her:


Nykøbing er semifinale-klar! (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn Nykøbing F. Realskole er semifinaleklar med 4-1-sejr

Læs ALT om slutspil og finaler her

1 af 2 En samlet flok er semifinaleklar. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Caroline Gram (i sort) spillede på en hjernerystelse, så der var lidt hovedpine. (Foto: Henrik Schou)