TV: Charlie og målfabrikken

Overbevisende: Hedelyskolen buldrede videre

Charlie Rewald og co. leverede varen i fredagens opgør. Foto: Niels Sørensen
Charlie Rewald og co. leverede varen i fredagens opgør. Foto: Niels Sørensen

Gildbroskolens trænere, Deniz Benli og Mads Jensen, havde ikke et lige så imponerende CV som modstandernes trænerpar, men hvad de manglede her, havde de til gengæld i engagement. Inden kampen fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra fra Deniz, der havde høje forventninger til fredagens kamp. Se kampfakta her.

- Vi forventer en sejr og starter i medvind med lange afleveringer, sagde han.

Stærk reserve
Hedelyskolen kunne mønstre en lidt mere rutineret trænerduo i form af Nikolaj Schmidt og Anders Sundstrup, der både har spillet i Danmark og i udlandet som professionel fodboldspiller. Blandt i Brøndby IF og hollandske AZ Alkmaar. Anders fortalte:

- Vores faste målmand har brækket to fingre, så vi måtte finde en reserve, sagde han.

Og hvilken reserve. Hedelyskolen havde lånt Brøndby IF-spilleren Theresa Stick, der var udtaget til U16-landsholdets træningssamling i Vildbjerg d. 25-26. september. 

Theresa Stick spiller ikke pigefodbold i Ekstra Bladet Skolefodbold, men hun var mere end klar, da drengene ringede. Og hun stod i øvrigt en flot kamp.

TV: Calvin klaskede til

Kom bedst ud
Det var Hedelyskolen, der kom bedst ud til første halvleg, og allerede i det første minut havde fidusbamsemodtager Charlie Rewald et godt langskud, der gik lige uden om stolpen. Minuttet efter var det Mathias Lynder, der testede træværket, men dog uden scoring til følge. Hedelyskolen var godt indstillet på Gildbroskolens stærke Tama Calvin – som modtog fidusbamsen i forrige kamp – men formåede ikke at holde ham fra fadet i det tiende minut, men afslutningen endte lige på Theresa i målet.

Hedelyskolen var mest nærgående i de efterfølgende minutter, og i det 16. minut fik de hul på bylden. Valdemar Ellegaard tog turen alene fra midten og placerede bolden mellem benene på den fremstormende målmand, Emir Celik. Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og tilskuerne havde indstillet sig på smal føring til hjemmeholdet, men lige før pausefløjtet var Tama Calvin helt fri. Theresa halvklarede, men Calvin var først på returen og udlignede til 1-1.

Gæsterne lægger taktik. Foto: Niels Sørensen
Gæsterne lægger taktik. Foto: Niels Sørensen

Vendte kampen

Farlige Charlie
Træner Deniz formanede i pausen:

- Pas på deres 9'er og 19'er.

Hvilket var godt set, men lige lidt hjalp det. Som i første halvleg tog en vis herre fra Hedelyskolen teten, og i det 31. minut havde Charlie Rewald et godt langskud, der gik lige over. Det var startskuddet til et større bombardement på gæsternes mål.

Det blev 2-1 på straffe – begået mod og sat sikkert ind af Charlie Rewald. Valdermar Ellegaard scorede efterfølgende på et flot lob i det 37. minut, og herefter stod der Hedelyskolen på resten af kampen. Et enkelt kontraangreb blev det dog til, men Theresa fik afværget situationen. Bawan Ibrahim havde vi ikke set så meget til – indtil det 39. minut, hvor han i to omgange havde gode forsøg, der havde fortjent en bedre skæbne. Det lykkedes dog for ham i det 45. minut, hvor en tværaflevering fra Charlie Rewald sikkert blev omsat til scoring til 4-1.

Se Charlie Rewalds straffespark her:

Moste profil

Gik død
Herefter gik gassen lidt af balonnen hos gæsterne, der på tre minutter måtte indkassere tre mål. Bawan scorede sit andet mål, Alexander Byrdal og Nikolai Grønlund stod for målene til henholdsvis 5-1, 6-1 og 7-1. Gildbroskolen fik et gult kort i det 53. minut, men trods undertallet resten af kampen lykkedes det Süleyman Ciftci at passere Theresa på et meget flot langskud til 7-2.

Og lige som vi troede, at kampen var slut, fik Hedelyskolen endnu et straffe i slutminuttet. Charlie Rewald scorede sikkert til slutresultatet 8-2. Hedelyskolen er dermed videre til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Tak for kampen. Foto: Niels Sørensen
Tak for kampen. Foto: Niels Sørensen

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hedelyskolen - Gildbroskolen, 8-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Charlie Rewald, Hedelyskolen
David Kwabena, Gildbroskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Emir Celik, Gildbroskolen