TV: De små dominerede

Velspillet fodbold: Hjemmeholdets piger viste flot fodbold på grønsværen

Hastrupskolen skulle møde udeholdet fra Sct. Nicolai Skole i dette pigeopgør.

Hjemmeholdets piger er helt sikkert et af fremtidens skolefodboldhold. Med kun en 9. klasses pige og to 8. klassepiger og en del piger fra 5. klasse, så ser Ekstra Bladet Skolefodbolds fremtiden lys ud for Hastrupskolen.

Med fire unionsspillere på hjemmeholdet var der lagt op til teknisk flot fodbold med masser af 1-2 kombinationer. Især mellem de to 5. klasses piger Signe Mei og Nur Balkash.

Se kampfakta her.

Lille Nur Fawaz fylder ikke meget, men hun er hurtig. Foto: Birger Dencker
Lille Nur Fawaz fylder ikke meget, men hun er hurtig. Foto: Birger Dencker

Se også: TV: Pragtredninger var ingen hjælp

Ingen mål
Pigerne manglede stadig lidt kynisme, så derfor endte første halvleg også uden mål. Der var rigtige mange flotte gennemspillet angreb, men ofte skulle der være afsluttet en aflevering tidligere.

En anden årsag til første halvlegs nulløsning var også udeholdets Luna Pedersen, der i denne kamps anledning havde taget målmandshandskerne på.

Det gjorde hun så godt, at hun blev tildelt Fidusbamsen. En anden spiller, som man skulle takke udeholdet for, at nederlaget blev begrænset, var forsvarsspilleren Maria Nielsen, som gang på gang dirigerede sit forsvar, mens hun selv fik blokeret en masse i egen forsvarszone. 

Katrine Reihard forsøgte, men Luna Pedersen i udeholdets mål reddede bolden. Foto: Birger Dencker
Katrine Reihard forsøgte, men Luna Pedersen i udeholdets mål reddede bolden. Foto: Birger Dencker

Se også: Få styr på slutspillet

Farlige skud
Anden halvleg blev lidt mere lige. Det var med et noget mere offensivt udehold, end vi så i første halvleg. Det gav til gengæld lidt mere plads i forsvaret.

Det udnyttede Katrine Reinhard fra hjemmeholdet to gange.

Først bragte hun sit hold foran med et flot gennembrud på egen hånd, og i slut minutterne viste hun sublim sparketeknik og gjorde det til 2–0 på et herligt langskud. Dette blev også kampens slutresultat, så hjemmeholdet er nu videre til næste runde.

Hjemmeholdet har mange profiler på holdet. Det er deriblandt anføreren Ida Ekstrøm, som viser stort overblik og sætter mange ting i gang og er en vigtig brik på holdet.

Hør Ida fra Hastrupskolen fortælle om første halvleg her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen