TV: De striwede med 15 skarpe

God indsats: Nørre Vedby havde mange med fra femte - de kæmpede i alle 60 minutter

De to hold kom godt over fløjene. Foto: Ole Nielsen
De to hold kom godt over fløjene. Foto: Ole Nielsen

Da kampen var slut, stod der 15-0 til Eskilstrup Skole over Nørre Vedby Skole.

Se kampfakta her

Det handler om glæde
Hjemmeholdet var simpelthen bare stærkest, men Nørre Vedby holdt modet oppe hele vejen igennem:

- Glæde! Vi skal have det sjovt. Vi har en del femteklasser på holdet, som er en del af 'FIFA 11 For Health'-projektet på Nørre Vedby Skole, forklarede træner Daniel Pfeffer.

- Det er et projekt, som sætter sundhed på skoleskemaet for femteklasserne. Og disse elever havde mod på at være med i dag, selvom det ville blive hårdt, lød det fra Daniel.

TV: Lynstart gav sejr

Og de kæmpede fantastisk, pigerne fra Nørre Vedby. Men Eskilstrup var bare for gode.

De kom foran allerede efter et minuts spilletid ved Sisse Klugmann, som scorede efter et højt pres på Nørre Vedbys forsvar.

Større og ældre
Eskilstrup var på grund af alder og fysik Nørre Vedby overlegne på de fleste punkter. Eskilstrup kom hurtigt over kanterne, som skabte stor uro i Nørre Vedbys forsvar, og som gav oplagte scoringschancer.

Men Nørre Vedby slog aldrig op i banen. De blev ved med at kæmpe og blev ved med at spille deres eget spil i små områder, som dog blev spoleret af de fysisk stærke og bedre spillende piger fra Eskilstrup.

Hør de to pausesnakke her:


TV: Melon og presbold

En holdindsats
Søren, holdlederen fra Eskilstrup, havde en af de rolige dage på bænken, men han havde også inden start pointeret overfor pigerne, at han forventede holdånd med en god holdindsats, hvor spillerne var i stand til at følge et taktisk oplæg. De fleste af piger på holdet spiller i klub.

At pigerne fra Nørre Vedby ikke var slået helt ud over resultatet, fortæller samtalen med Amalie Varkila fra Nørre Vedby noget om:

- Jeg synes, det er svært, men det er fint nok, hvis vi taber. De er gode. Men jeg synes, at vi spiller rigtig godt, selvom de andre er større end os.

Så stor ros til alle pigerne for deres indstilling i en kamp, hvor Nørre Vedby fortsatte med at spille deres spil i små områder, og hvor Eskilstrup spillede noget rigtig flot fodbold med højt pres og mange afslutninger.

Die Oranje fra Køge