TV: Durmisi og co. satte trumf på

Hamrede mål ind efter pausen: Der var fart over feltet for udeholdet i anden halvleg

Arian Durmisi scorer her til 4-0. Foto: Erik Larsen
Arian Durmisi scorer her til 4-0. Foto: Erik Larsen

Vejlebroskolens træner, Mikkel, fortalte inden kampen, at da de havde en 'udtagelseskamp' på skolen, mødte ca. tyve spillere op.

Deriblandt var også en landsholdsspillers lillebror, Arian Durmisi (bror til Riza Durmisi red.). Men han var ikke den eneste dygtige spiller på holdet, som virkede meget homogent.

Se kampfakta her.

TV: Lynstart gav sejr

Udeholdet lagde godt fra land
Vejlebroskolen startede også stærkt og lagde et kraftigt tryk på Hundige Lille Skole, som dog forsvarede sig med bravour.

Først havde Emmanuel Fofanah et godt skud fra distancen, men Luca Weicher i Hundige Lille Skoles mål var rigtig god og havde fine indgreb, samtidig med at forsvaret kæmpede godt og kom i vejen for mange gode forsøg. I 19. minut tryllede Gustav Damgaard fra Vejlebroskolen i højre side og spillede bolden indover.

Her dukkede Emmanuel Fofanah frem igen og snittede bolden hårdt i nettet til 1-0, som også var resultatet ved pausen.

Hundige Lille Skoles træner, Troels, 'støttede' sine drenge i pausen:

- I gør det rigtigt fint, og vi er absolut ikke ude af kampen. Rasmus Munkeboe og andre på midtbanen holder os fint inde i kampen.

- Vi har en hurtig angriber, Tobias Magnussen, og en dygtig midtbanespiller, Victor Løgager, så nu prøver vi at spille bolden over deres midtbane og frem til Tobias.

- Jeg synes, hele holdet kæmper udfra jeres forudsætninger, og tænk på, at vi kommer fra en lille skole med knapt så mange elever.

Hør fra de sagde i Vejlebro-lejren her:

TV: Melon og presbold

Satte tempo på
Men ikke så snart var bolden givet op igen, før der ud af den blå luft skete noget. Bolden blev spillet frem på Hundiges banehalvdel, hvor forsvaret mente, der var offside. Bolden kom indover, så en inderside og stillingen var nu 2-0.

Derefter var det, som om lidt af luften gik ud af hjemmeholdet, og selvom de stadig kæmpede, så kom Vejlebroskolen nu lettere til deres store chancer.

Holdet har fire stærke spillere i forreste række, der består af Gustav Damgaard, Emmanuel Fofanah, Arian Durmisi samt Murat Savas. Dem kommer vi til at høre mere om i turneringen, for der er kraft og saft i dem.

Arian Durmisi ligger an til hjørnespark. Foto: Erik Larsen
Arian Durmisi ligger an til hjørnespark. Foto: Erik Larsen
 

Men som skrevet før er de stærke på næsten alle pladser, og nu fik de også hul på målene i denne kamp. Emmanuel scorede de første to, derefter tog Arian over og lavede tredje, fjerde og sjette mål.

Ved det sidste af disse mål modtog Arian bolden på egen banehalvdel og spurtede med tre forsvarere i hælene mod deres mål, hvor han sendte bolden ind i målets nederste venstre hjørne.

Femte mål blev scoret af Murat Savas, mens det sidste mål til 7-0 blev sat ind af Burhan Vural. Joh, det var rent dynamit i anden halvleg.

Håber at komme ligeså langt som storebror
Efter kampen fik vi fat i Arian Durmisi, der fik lov til at fundere over kampens forløb:

- Vi var hurtigere end dem, og så slog vi nogle gode hårde afleveringer til den rette mand.

- Vi har nogle gode spillere oppe foran, og de vil kunne give et hvert hold noget at se til. Men der er også noget, vi kan forbedre, og det er for eksempel vort dybdeløb.

Arian Durmisi med sin velfortjente fidusbamse. Foto: Erik Larsen
Arian Durmisi med sin velfortjente fidusbamse. Foto: Erik Larsen

- Når du spørger til min storebror, så ser jeg selvfølgelig op til ham. Jeg er stolt af ham og håber, jeg med årene måske kan blive ligeså dygtig, sagde Arian Durmisi med et smil.

Hør Arian Durmisi fortælle her: