TV: Eda endnu en gang

Ustoppelig: Ishøj Skole kunne ikke stoppe Edas målsult

Eda blev markeret tæt, men vristede sig alligevel fri og scorede tre gange. (Foto: Jørgen Jakobi)
Eda blev markeret tæt, men vristede sig alligevel fri og scorede tre gange. (Foto: Jørgen Jakobi)

Der var næsten målgaranti i dagens kamp mellem hjemmeholdet Egholmskolen og gæsterne fra Ishøj Skole. Begge hold havde deres måldronninger med, som i deres sidste kampe havde nettet henholdsvis fem og fire gange.

Hør pigernes tanker inden kampen her:

Se kampfakta her

Men det var Egholmskolen, der havde forberedt sig bedst på opgøret. Den hyperfarlige Julie Keil fra Ishøj blev fra kampens start lukket totalt ned af Marie Petersen fra Egholmskolen.

De to piger løb så tæt på hinanden, at det næsten lignede en gang Vild med Dans.  Derudover lagde Egholmskolen også et tungt pres på udeholdet, som kom i vanskeligheder fra første minut. Bedre blev det ikke af, at udeholdets faste keeper var forhindret, og kun Amalie Licht havde mod på at tage denne tjans. Hun påtog sig en svær opgave.

Ishøj-pigerne var ellers ved godt mod før kampen. De havde igen fået lavet fletninger. En idé som Nynne Strandberg var ophavspige til.

— Vi tror på, at det giver os held. Det gjorde det i hvert fald i første kamp, som vi vandt, og sejre er vi ikke forvænt med. Så jeg måtte tidligt op i morges for at få alle disse fletninger på plads.

Se også: TV: Fletninger gav held

Fletningerne sad som de skulle. (Foto: Jørgen Jakobi)
Fletningerne sad som de skulle. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Første mål faldt hurtigt
Der skulle gå syv minutter før tilskuerne fik et mål at juble over. En dårlig forsvarsaktion blev opfattet af den lille, men glimrende tekniker Louise Hammer, som snuppede bolden. Et par korte elegante træk og bolden blev skudt i kassen 1-0 til hjemmeholdet.

Otte minutter efter var udeholdet uheldige med ar sende bolden i eget mål og 2-0 til hjemmeholdet.

Eda Karanlik havde indtil nu vist gode prøver på sin farlighed, dog uden held. Men kort tid før pausen skrev hun sig ind på måltavlen med målet til 3-0. Det her lignede en afgørelse.

Se også: Eda til forskel

Hjemmeholdet samlede sig og fik nye taktiske instrukser, hvorimod udeholdets træner havde travlt med at puste gejst i pigerne. 

— Vi går efter de tre mål, der kan give os en straffeafgørelse, så der skal sparkes på kassen, nåede han at sige, inden der blev fløjtet op til anden halvleg.

Veninderne Andrea fra Egholm og Amalie fra Ishøj var ikke på samme hold i dag. (Foto: Jørgen Jakobi)
Veninderne Andrea fra Egholm og Amalie fra Ishøj var ikke på samme hold i dag. (Foto: Jørgen Jakobi)

Klar til bold. (Foto: Jørgen Jakobi)
Klar til bold. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Endnu mere Eda
Det blev nu ikke meget lettere for Ishøj i anden halvleg. De knoklede på efter bedste evne og kom også frem til et par forsøg, men det var Egholmskolen, der stod for det pæneste spil  og de viste også det bedste organiserede fodbold.

Det gav også pote. I form af to mål, og det var selvfølgelig Eda, der lavede dem begge.

Et godt råd til Egholmsskolens kommende modstander må være, at der nok skal mere end skæves hen i den retning, hvor hun befinder sig. Hun er lynende hurtig, sparker godt, og hun går ikke af vejen for en god tackling.

Kampen endte med en sejr på 5-0 til Egholmskolen, og Ishøj-pigerne var de første til ønske tillykke med sejren, som de fandt helt fortjent.

Og så blev det  tid til den traditionelle sejrsdans.

1 af 2 Der lægges ny taktik på brættet. (Foto: Jørgen Jakobi)
2 af 2 Eda blev markeret tæt, men vristede sig alligevel fri og scorede tre gange. (Foto: Jørgen Jakobi)