TV: Effektive værter videre

Knivskarpt: Hjemmeholdet kørte sejren i hus

Det blev en målrig affære, da Herlufsholm Skole og Kalbyrisskolen tørnede sammen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Det blev en målrig affære, da Herlufsholm Skole og Kalbyrisskolen tørnede sammen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Tirsdag tørnede Herlufsholm Skole og Kalbyrisskolen sammen i Ekstra Bladet Skolefodbold, og det var en målrig affære, som de fremmødte tilskuere blev vidne til. Se kampfakta her.

Inden kampstart fik Ekstra Bladet Skolefodbold sig en snak med Herlufsholm Skoles målmand, Emilie Clausen, om forventningerne til tirsdagens kamp.

Det interview kan du se her:

Opvisning
Herlufsholm Skole og Kalbyrisskolen leverede en vaskeægte fodboldopvisning, og det var tydeligt, at begge mandskaber nød at være en del af opgøret.

Første halvleg var en meget jævnbyrdig affære, men alligevel formåede værterne fra Herlufsholm Skole at bringe sig i front efter to minutter, da Jasmine Nygaard udnyttede en løs bold fra udeholdets keeper.

Kamp om bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Kamp om bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Se også: TV: Calvin klaskede til

Knivskarpe
Det viste sig efterfølgende, at Herlufsholm Skole var dygtige til at udnytte deres målchancer, så det blev til 2-1, 3-1, 4-1 og 5-1, før Kalbyrisskolen fik reduceret med to mål til slutstillingen 5-3 til Herlufholm Kostskole.

Se også: TV: Pigerne fik revanche

Profilerne
Hjemmeholdet var godt anført af Lily Fensvig, som var dygtig til at forudse spillets gang og placere sig derefter, så hun var klar til at modtage bolden og drive den frem. Hun modtog da også fidusbamsen efter kampen.

Hos udeholdet viste Line Elming også gode detaljer i sit spil kampen igennem. Hun opfattede lynhurtigt, hvor hun skal sætte ind, når modstanderne kom stormende frem i et angreb. Den flotte præstation blev belønnet med en fidusbamse.

Fairplay-håndklædet gik til Kalbyrisskolens Anna Thimgaard for en fair optræden over for modstanderne kampen igennem.