TV: Far med taktisk genistreg

Taktiker: Salomonsson-tvillingernes far Ronny løftede sløret for kamp fra efteråret

Lucas og Marcus' far Ronny har haft en finger med i deres vej til finalen. Hør hvordan længere nede (Foto: Henrik Schou)
Lucas og Marcus' far Ronny har haft en finger med i deres vej til finalen. Hør hvordan længere nede (Foto: Henrik Schou)

Hvad Fatter gør... det eventyr kender vist alle skolebørn i Danmark. Efter semifinalen mellem Borgerskolen og Skovboskolen kom det gamle eventyr til ære og værdighed, da vi talte med et par meget markante profiler fra Skovboskolen, Lucas og Marcus Salomonsson. Midt under samtalen med Lucas stødte Marcus til og lige pludselig sagde de nærmest i munden på hinanden:

- Uden vores far, havde vi måske ikke stået her i dag.

Se kampfakta

Det krævede selvfølgelig en nærmere forklaring, og derfor fik vi fat i Ronny, som er det fædrene ophav til de to talentfulde tvillinger.

Ronny er en meget engageret og trofast tilskuer til sine drenges fodbold. Han har altid været der, lige siden de startede i den lokale klub Bjæverskov, hvor de sammen med en masse andre fra skolens nuværende hold i en årrække spillede i bedste række for klubben Bjæverskov, inden de forskellige spillere begyndte at prøve sine evner af i andre klubber.

Se også: Galleri: Borgerskolen - Skovboskolen

Han har set samtlige skolefodboldkampe i år, og han er også på lægterne den 30. april på Tre-For Park i Odense.

Hør hans vurdering af sine tvillinger her, og hans forklaring på, hvad drengene mente, da de rosende omtalte deres far:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere