TV: Fik ikke et ben til jorden

Overbevisende: Lille Næstved Skole viste klassen

Målscorer Nicoline Schrøder kæmper sig igennem Strøbyskolens defensiv. Foto: Bodil Zuschlag
Målscorer Nicoline Schrøder kæmper sig igennem Strøbyskolens defensiv. Foto: Bodil Zuschlag

En strid blæst bød pigerne fra Lille Næstved Skole og Strøbyskolen velkommen til dagens kamp, som endte i en vaskeægte målfest.

Se kampfakta her.

Lang skadesliste
Desværre mødte Strøbyskolen svækket op til dagens kamp. Fem af spillerne fra første runde kunne desværre ikke være med, og holdet kunne kun mønstre 12 spillere.

Da holdets normale målmand, Anna Hansen, havde været involveret i et biluheld, måtte Kamille Andersen fra 7. klasse træde til.

- Jeg spiller ottemands på U14-holdet i Strøby og er kun reservemålmand på holdet. Jeg har aldrig stået på mål i en ellevemandskamp, men da vi manglede en målmand i dag, sagde jeg ja til at tage tjansen, fortalte hun.

Vi fik også en kommentar fra Strøbyskolens Sarah Belchuke, der nettede tre scoringer mod Herlufsholm Skole.

- Vi ved godt, vi er underdogs i dagens kamp. Det er et godt hold, vi skal spille imod, men vi står op for vores skole, og vil kæmpe for det, sagde hun.

Hård kamp om bolden. Foto: Bodil Zuschlag
Hård kamp om bolden. Foto: Bodil Zuschlag

Strøede om sig med kasser

Var overmatchet
Fra start stod det klart, at Strøbyskolen var overmatchet på alle parametre. På trods af den kraftige modvind trykkede Lille Næstved Skole på, og kampen var blot få minutter gammel, da den første scoring faldt.

Her var det Andrea Christensen, der med et godt langskud satte gang i målscoringen. Et par minutter efter var den gal igen. Samme Andrea gik til baglinjen, og Nicoline kunne nærmest støde den tværgående aflevering i mål. Dermed stod den 2-0 til værterne efter fire minutters spil.

Det så slemt ud. Men nu fik Strøbyskolen bedre styr på defensiven, og selvom Lille Næstved Skole lavede tre mål yderligere i første halvleg, var der slet ikke tale om den nedsabling, man kunne have frygtet.

Lille Næstved Skole dominerede kampen fra start til slut. Foto: Bodil Zuschlag
Lille Næstved Skole dominerede kampen fra start til slut. Foto: Bodil Zuschlag

Dukkede op til sidst

Taktiske ændringer
I pausen forsøgte træner Lizette fra Strøbyskolen at foretage nogle taktiske ændringer. 

- Vi vidste, det ville blive svært, men I gør det fint. I må godt være lidt mere beslutsomme og banke til bolden, når chancen er der. Selvom vi nu får vinden imod os, rykker vi lidt rundt og prøver at være mere offensive, sagde hun.

Karakteristisk for kampen. Lille Næstved Skole på bolden:

TV: Gik til angreb

Lukkede og slukkede
Lille Næstved Skole fik nu den kraftige vind i ryggen, og det fik konsekvenser for deres pasninger, som fik for meget fart på.

De havde dog stadig fuld kontrol over kampen, og i anden halvleg scorede de fire gange yderligere. Dermed endte kampen 9-0 til Lille Næstved Skole, der nu er klar til femte runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her skal de møde Holmegaardskolen.

Nicoline Schrøder blev firedobbelt målscorer i kampen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Lille Næstved Skole - Strøbyskolen, 9-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nicoline Schrøder, Lille Næstved Skole
Sarah Belchuke, Strøbyskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Kamille Andersen, Strøbyskolen