Annonce:
Annonce:

TV: Fik nye kræfter i pausen

Sikker sejr: Hjemmeholdet satte sig på opgøret igen

Endnu en clearing af udeholdets Joachim Henriksen. Foto: Birger Dencker
Endnu en clearing af udeholdets Joachim Henriksen. Foto: Birger Dencker
Annonce:

Græsset var slået, banen var kridtet op, solen skinnede og Ringsted Ny Friskole havde masser af opbakning på sidelinjen. Hjemmeholdet kvitterede med masser af flot fodbold og en meget underholdende kamp imod Vigersted Skole.

Se kampfakta her.

TV: Kørte modstanderen over

Ville lægge pres
Mattias Jacobsen fra udeholdet sagde inden kampen:

- Jeg regner med, at vi vil lægge et højt pres på Ringsted Ny Friskole fra start af.

Det kom dog slet ikke til at holde stik. Det var i stedet hjemmeholdet, som fra kampens start slog taktstokken an. Allerede efter tre minutters spil kunne Jacob Larsen fra hjemmeholdet sparke et lumsk hjørne direkte i målet – godt hjulpet af udeholdets keeper Mathias Blume.

Annonce:

Hjemmeholdet var rigtigt i hopla. Deres pasninger sad lige i skabet. Gang på gang spillede de rundt om udeholdet. Det så legede let ud det, de fortog sig. De fortsatte presset. I det tiende minut kunne Victor Hansen gøre det til 2–0. Igen var det efter et hjørnespark – hjemmeholdet var knivskarpe på alle dødbolde.

Se målet her:

TV: Fightede til sidste fløjt

Store chancer
I de næste 10 minutter kunne udeholdet været kommet tilbage i kampen efter et par gode kontraer, men begge gange missede Mattias Jakobsen to ’direktører’. I det sidste tilfælde var Mathias ellers kommet forbi Tobias Larsen i hjemmeholdets mål, men desværre blev det sidste træk for langt. Bolden gik ud over mållinjen. Ellers en god periode for udeholdet.

Mattias Jakobsen med et par store chancer. Foto: Birger Dencker
Mattias Jakobsen med et par store chancer. Foto: Birger Dencker
 

Udeholdet havde udover Mattias oppe foran også to rigtige gode individualister i Nichlas Jensen og Jericho Sørensen, men det blev aldrig rigtigt farligt, da de ofte var meget alene.

Stille og roligt fik hjemmeholdet overtaget igen, men de formåede dog ikke at score mere i første halvleg.

TV: Tredoblede målscore på én kamp

Annonce:

Lukkede og slukkede
Hjemmeholdet kom ind til anden halvleg med nye kræfter. Anders Hegnsvig kvitterede med indskiftningen ved at score efter bare fem minutter på banen. Så stod en 3–0.

Det gav udeholdet dødsstødet. I de efterfølgende minuttet havde hjemmeholdet et hav af chancer, som dog ikke blev udnyttet.

Lige som man troede, at hjemmeholdet var tilfredse med de 3–0. Så slog de til igen. Med bare få minutter til slutfløjt blev den 4–0 ved Marc Lindhart og 5–0 ved Aske Termøhlen.

Ringsted Ny Skole er et rigtigt godt kollektiv. Det bliver spændende at se, hvor langt ’kollektivet’ holder i turneringen. Fem mål og fem forskellige målscorere.

Marc Lindhart regner i hvert fald med, at de nok skal komme langt.

Hør fra Marc her:

Marc Lindhart med sin fidusbamse. Foto: Birger Dencker
Marc Lindhart med sin fidusbamse. Foto: Birger Dencker
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: