Annonce:
Annonce:

TV: Fisher stod i vejen til sidst

Vigtig redning: Skovboskolens keeper Andreas Fisher reddede sit hold mod slutningen

Andreas Fisher springer til den forkerte side i straffesparkskonkurrencen (Foto: Henrik Schou)
Andreas Fisher springer til den forkerte side i straffesparkskonkurrencen (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

På Skovboskolen har de som sidste skanse en stor og velbygget dreng med navnet Andreas Fisher. Han spiller til daglig på Frems  U19- divisionshold.

TV: 'Den flyvende hollænder' blev på jorden

Andreas var før kvartfinalen mod Husum Skole frisk med et bud på, at holdet ville vinde med 2-0, men allerede efter ti minutter kom de bagud med 0-1. Ikke just efter Andreas' drejebog:

Annonce:

-Vi, og specielt mig selv, kom dårligt fra start. Vi var nervøse og gav alt for meget plads væk til deres angribere. Vi vidste udmærket, at vi skulle passe på Ahmad. Altså, han har lavet 14 mål. Vi havde virkeligt læst på lektien. Jeg ved sgu ikke, hvad der gik galt, men han blev alt for fri, og jeg kunne heller ikke stoppe ham. Det var simpelthen ikke godt nok. Det hjalp på forsvaret, da vi fik Emil ned. Han fik sat skik på de andre, og som kampen skred frem, synes jeg, at vi fik lukket både Ahmad og de øvrige godt ned.

Galleri: Skovboskolen - Husum Skole
TV: Josef brændte det afgørende straffespark

Andreas Fisher kan ikke nå Josef Moussas straffe, men det gør ikke noget. Forsøget rammer overliggeren, og Skovboskolen har vundet (Foto: Henrik Schou)
Andreas Fisher kan ikke nå Josef Moussas straffe, men det gør ikke noget. Forsøget rammer overliggeren, og Skovboskolen har vundet (Foto: Henrik Schou)
 

Stolt over afgørende redning
Er der noget i kampen, du er særlig tilfreds med?

- Ja, jeg må indrømme, at den redning, jeg har lige før lukketid, den er jeg yderst tilfreds med. Ahmad kommer fri, men denne gang får jeg lige pareret med benet, og griber efterfølgende riposten. Det kan godt være, at de så lidt heldigt ud, men jeg mener, at det var dygtighed, siger Andreas med et stort smil på læben.

- Jeg synes, vi fortjener sejren,  selvom spillet ikke var det kønneste. Vi er mere glade for resultatet end det manglende kønne spil.

TV: Se karaktererne fra Skovboskolen - Husum Skole
TV: Se hele straffesparkskonkurrencen

Du kunne ikke lige finde en redning frem under straffesparkene?

Annonce:

- Nej ikke i dag. De sparkede temmelig godt, men jeg havde da også hånden på et par af dem, men de var for dygtige. Respekt for det. Ved det sidste spark, hvor bolden ramte overliggeren, var jeg meget opmærksom på, at den ikke faldt og ramte mig i ryggen og bagefter i mål, så havde de jo udlignet.

TV: Marcus brugte fysikken
TV: Lucas var banens bedste

'Nu går vi hele vejen'
På videoen kan man tydeligt se, hvorledes Andreas kigger forskrækket efter boldens bane efter den har ramt overliggeren, inden han bryder ud i jubel.

Se de to sidste spark fra straffesparkskonkurrencen, filmet af TV3

- Vi var nok lidt nervøse i dag, men det skal man jo være, når man står i kvartfinalen i verdens største skolefodboldturnering. Nu går vi hele vejen. Vi napper også sejren i kommende semifinale, spår Andreas Fisher.

Det er for øvrigt Andreas, som sammen med sin far har fået ideen og været med i arbejdet med den flotte hjemmeside, som Skovbo-drengene har lavet.

Andreas' far har også spillet skolefodbold - se klippet her.

TV: Se ALT video fra Skovboskolen - Husum Skole
TV: Marcus brugte fysikken

Se interviewet med Andreas Fisher og 'Lyntoget' fra Husum før kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: