TV: Fløjten bestemmer

Kneben sejr: Spillede videre og vandt

Koncentrationen lyste ud af spillerne. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Koncentrationen lyste ud af spillerne. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Inden kampen mellem Fladsåskolen og Kobberbakkeskolen fik vi en lille snak med Fladsåskolen angriber Freja Nielsen om forventningerne til kampen. Se kampfakta her.

Se interviewet med Freja Nielsen:

Kampen startede lidt forsigtigt fra begge mandskaber, hvor man lige skulle føle hinanden lidt an.

Satte sving i kampen
Efter tre minutters spil lykkedes det udeholdets Alberte Toftgaard at afdrible sin direkte modstander, og med et behersket skud bragte hun sit hold foran 1-0.

Som halvlegen skred frem, blev det tydeligt, at begge hold var nogenlunde lige stærke, og at kampen ville blive afgjort til fordel for det hold, der var bedst sammenspillet.

Se også: Ensidig affære

Udligning
I halvlegens 26. minut lykkedes det hjemmeholdets angriber Anette Sørensen at løbe fra gæsternes forsvar, og usvigeligt sikkert udlignede hun til 1-1, som blev halvlegens resultatet.

Anden halvleg var næsten en gentagelse af første halvleg.

Hjemmeholdets keeper på sagen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Hjemmeholdets keeper på sagen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Se også: TV: Aldrig tvivl om udfaldet

Spiller, til fløjten lyder
Med otte minutter tilbage af halvlegen mente hjemmeholdets spillere, at de var blevet snydt for et frispark uden for eget straffesparksfelt, hvorfor de stoppede lidt op, men dommeren fløjte var tavs, og Kobberbakkeskolens angriber Signe Petersen havde lært, at man spiller videre, indtil dommeren fløjter. Hun tog bolden til sig og løb fra hjemmeholdets forsvar, hvorefter hun scorede sikkert til 2-1 til Kobberbakkeskolen.

Resten af tiden var nærmest et stormløb mod Kobberbakkeskolens mål, og én stor chance blev det da også til, men desværre røg skuddet forbi målet, så kampen endte med sejr på 2-1 til udeholdet fra Kobberbakkeskolen, der skal møde Holmegaardskolen i næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Kampsituation: