TV: Første halvleg var nok

Kom bedst fra start: Holmegaardskolen lukkede kampen på 30 minutter

Der blev fightet godt i onsdagens kamp mellem Holmegaardskolen og Nordskovskolen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Der blev fightet godt i onsdagens kamp mellem Holmegaardskolen og Nordskovskolen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Der var høje forventninger til torsdagens kamp mellem Holmegaardskolen og Nordskovskolen Ekstra Bladet Skolefodbold, og holdene skuffede da heller ikke.

Se kampfakta her.

Inden kampstart fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra Holmegaardskolens Sara Nielsen, der fortalte, at hun havde en god fornemmelse til dagens kamp.

Se interviewet her:

Lagde bedst fra start
Holmegaardskolen startede med medvind i ryggen, og det betød, at Nordskovskolen måtte bruge kræfterne på at forsvare sig mod de mange lange bolde, der blev sendt ned mod deres forsvar. Her lå de to hurtigløbere fra Holmegaardskolen Ida Musse og Cecilie Hansen hele tiden og lurede.

I kampens tiende minut blev Holmegaardskolens Malou Søgreen spillet fri på en lang stikling, og hun løb fra forsvaret og scorede sikkert til 1-0 til Holmegaardskolen.

I kampens 12. minut var den gal igen for Nordskovskolen. Endnu en gang fik Malou en friløber, men en eminent redning af Nordskovskolens målmand Sara Guldager forhindrede endnu en scoring til Holmegaardskolen.

Hvor er bolden? Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Hvor er bolden? Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Fra skurk til helt

Udbyggede føringen
Midtvejs i første halvleg modtog Holmegaardskolen Josefine Wroblevski en aflevering på kanten af felt, hvorefter hun tog et enkelt træk og hamrede på kassen. Hun sendte flot bolden op i venstre målhjørne uden chance for Nordskovskolens målmand, Sara Guldager. Dermed stod den 2-0 til Holmegaardskolen. Josefine Wroblevski var også på pletten i holdets første kamp, og nu er hun altså tilbage i målform.

I halvlegens 29. minut modtog Holmegaardskolens Freja Stockmar bolden, og hun løb sikkert mod Nordskovskolens mål, hvor hun placerede bolden i målet uden chance for målmanden. 3-0 til Holmegaardskolen, og dermed var kampen så godt som lukket, inden dommeren fløjtede til pause.

Se målet her:

TV: Cruisede videre

Kom bedre med
I anden halvleg var det så Nordskovskolen, der havde medvind, og det udnyttede de.

Allerede i halvlegens andet minut fik Nordskovskolens Jeannina Giselsson chancen for at reducere, men hendes langskud passerede lige forbi målet.

Men belønningen kom til Nordskovskolen for deres store energi. Midtvejs i anden halvleg blev et skud pareret af Holmegaards målmand. Desværre for hende var det Nordskovskolens Cecilie Hansen, der opsnappede returbolden og scorede til stillingen 3-1. Kort tid efter havde Holmegaardskolens Freja et brag af et langskud på overligger.

Lukkede og slukkede
Nordskovskolen forsøgte ihærdigt at få udbytte af deres angreb, men forgæves og i stedet blev det Holmegaardskolens Malou Søgreen, der lukkede kampen definitivt med en sikker scoring til 4-1.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Holmegaardskolen - Nordskovskolen, 4-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Freja Stockmar, Holmegaardskolen
Ida Musse, Nordskovskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ida Jensen, Nordskovskolen

Dagens prisvindere. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Dagens prisvindere. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb