TV: Frem og tilbage

Meget lige kamp: De to hold skiftedes til at være spilstyrende i mandagens opgør

Spillet bølgede frem og tilbage i mandagens opgør. (Foto: Michael Nordkvist)
Spillet bølgede frem og tilbage i mandagens opgør. (Foto: Michael Nordkvist)

Borup Skoles piger tog mandag imod gæsterne fra Byskovskolen fra Ringsted i slaget om Midtsjælland.

Kampen startede i et roligt tempo. Det var tydeligt begge mandskaber lige skulle se hinanden an.

Nervøsiteten blev dog hurtigt smidt over bord og første chance tilfaldt hjemmeholdets Maria Bjørn, der lige ville teste Byskov-målmand Anne Hansen af med et langskud efter tre minutter. Målmand Hansen var dog på plads og reddede flot skudet.

Et øjeblik efter modtog en af kampens profiler, Lærke Munk, bolden ude i højre side. Lærke løb i høj fart mod baglinien og slog et perfekt indlæg til en helt fri Byskov-anfører Victoria Barfod, der fra kort afstand sikkert satte bolden i nettet bag et måbende Borup-forsvar. 1-0 til gæsterne.

Se også: Imponerende indstilling

Borups Nanna Brandbyge i fuld firspring. (Foto: Michael Nordkvist)
Borups Nanna Brandbyge i fuld firspring. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Hjemmeholdet slog igen
Gæsternes hurtige føringsmål rystede dog ikke de hvidklædte Borup-piger så meget. Især anfører Emilie Mikkelsen gik forrest med god energi og et par rigtige herre-tacklinger, der kunne høres uden for bygrænsen.

Den letbenede Sima Ali begyndte at vise sit kæmpe store fodboldtalent frem. Gæsternes Ida Ngassa tog et målspark, men kom til at sparke bolden lige ud i fødderne på Sima, der havde placeret sig foran straffesparksfeltet. Det gjorde man ikke ustraffet, så Sima gjorde kort proces og hamrede bolden i kassen til udligning 1-1.

Sima Ali spillede en flot kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
Sima Ali spillede en flot kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
 

1-1 målet rystede i den grad gæsternes forsvar. Hjemmeholdet lugtede nu blod og var konstant udfordrende og aggressive i deres spil, men kom alligevel ikke frem til de helt store chancer.

Lærke Munk var da heller ikke færdig med at sætte sig selv i centrum. Efter ca. 14 minutter tog hun en god tur med bolden ind i Borup-feltet.

Her besluttede Lærke sig for at afslutte selv, men kuglede trillede lige forbi den ene målstolpe. Bare minuttet senere havde hun igen en kæmpechance. 

Maria Bjørn fik også en kæmpe chance foran mål, men blev så overrasket over, at bolden kom igennem til hende, at hun ramte ved siden af.

Lige inden pausen var den gal i den anden ende. Victoria Nordbeck var alene med målmand Amalie Jensen, men keeper-Jensen hev lige en TV-redning op af hatten. Den stod derfor 1-1 ved pausen.

Se også: TV: Lige affære

Byskovskolens Ida Ngassa spillede en flot kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
Byskovskolens Ida Ngassa spillede en flot kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Gæsterne tog initiativet
Straks fra start af anden halvleg tog Byskov-pigerne initiativet. Igen var det Victoria Nordbeck, der gik forrest og viste ægte vindermentalitet. Hun fik blandt andet lagt op til en kæmpechance, der dog blev reddet i Borup-målet.

Borup-pigerne ville da også være med i legen. Med ca. 20 minutter tilbage af kampen begik Byskov-holdet et frispark, men frisparket røg langt forbi mål.

Nu begyndte Byskovskolens Amalie Holberg at træde i karakter. Amalie havde de første 40 minutter vist en kolosal vilje og energi. Amalie serverede bolden i fødderne på anfører Victoria Nordbeck. Victoria drejede rundt på en tallerken og styrtede mod mål med fire Borup-piger på nakken. Det var hun hun dog ganske ligeglad med og sendte flot læderet i nettet til Byskov-føring på 2-1.

Borup-pigerne gav dog ikke op og trykkede med det samme mere på. I de næste minutter havde Sara Le to store chancer for at bringe balance i regnskabet.

Når pigerne fra Borup pressede hårdt på for en udligning, gav det blottelser bagude. Fem minutter før slutfløjt fik Byskovs Andrea Brynjulfsen en friløber, men det sidste træk blev lidt for langt og målmand Jensen kunne let sikre sig bolden. Kampen sluttede derfor 2-1 til gæsterne fra Byskovskolen.

Pigerne fra Byskovskolen var glade efter kampen. (Foto: Michael Nordkvist)
Pigerne fra Byskovskolen var glade efter kampen. (Foto: Michael Nordkvist)
 

1 af 2 Borups stærke forsvarsspiller Emilie Mikkelsen kæmpede bravt for sit hold. (Foto: Michael Nordkvist)
2 af 2 Spillet bølgede frem og tilbage i mandagens opgør. (Foto: Michael Nordkvist)