TV: Glemt tøj gav held

Kaos: Kampen startede i et heftigt tempo

Albert Sjelle spillede en solid og sikker kamp for Store Heddinge Skole. Foto: Birger Dencker
Albert Sjelle spillede en solid og sikker kamp for Store Heddinge Skole. Foto: Birger Dencker

Optakten til kampen imellem Herlufsholm Skole og Store Heddinge Skole startede lidt hektisk for udeholdet, da træner Jesper Olsen havde glemt deres spillertøj. Heldigvis kunne Jesper Olsens far træde til og hjælpe med at hente tøjet. Drengene var derfor først omklædt og på banen mindre end 15 minutter til kampstart. Det var ikke den bedste forberedelse på en kold, regnfuld og våd efterårsdag.

Hjemmeholdet kom til kampen med en 12-0 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet 6-0 i deres seneste kamp.

Se kampfakta her.

Se også: Sejren var velfortjent

Klar fra start
Det var så ikke lige til at se på spillet, at udeholdet var kommet i sidste øjeblik, for da dommeren fløjtede kampen op, så var de fuldstændig klar.

Gæsterne sad solidt på kampen fra start af, spillede bolden godt rundt og var i det hele taget meget i boldbesiddelse. Hjemmeholdet var farligst på deres lange bolde, og det var også efter en lang bold til hjemmeholdet, at kampens første rigtige store chance kom.

Hjemmeholdets angriber sparkede dog på undersiden af overliggeren, og bolden sprang ud af målet, og gæsterne slap med skrækken.

Udeholdet virkede et øjeblik rystet, men hurtigt fandt de igen teten. Pludselig ud af ingenting og helt tilfældigt fik Patryk Kasprzak bolden foran mål, og han fik den sparket i kassen til 1-0 til udeholdet. Der var spillet 24 minutter af kampen, og det var kun tre  minutter efter, at hjemmeholdet lige havde været tæt på at bringe sig foran.

Lille Frederik Frimann i en typisk situation for ham i kampen. Foto Birger Dencker
Lille Frederik Frimann i en typisk situation for ham i kampen. Foto Birger Dencker
 

Se også: TV: Frygtede nedsabling

Skulle være mere direkte
I pausen sagde udeholdets træner Jesper Olsen til sine spillere:

- I har spillet en super første halvleg, men det er vigtigt, at I holder fokus hele tiden og tackler igennem. I skal bakke mere op om hinanden og så må I gerne være mere direkte i jeres spil og spil mere i dybden.

Vi fangede også Mads Larsen i pausen:

Udeholdet fortsatte anden halvleg, hvor de som i første halvleg også var igen klart spillestyrende, selvom hjemmeholdet var bedre med i anden halvleg. Det skyldes til dels, at gæsterne Albert Sjelle fik gult kort efter en lidt for hård takling, og derfor måtte en tur ud i ti minutter.

Udeholdets solide forsvarsspiller Mads Larsen havde flere gode offensive aktioner. Foto: Birger Dencker
Udeholdets solide forsvarsspiller Mads Larsen havde flere gode offensive aktioner. Foto: Birger Dencker

Se også: TV: Sejrede trods ineffektivitet

Lukkede og slukkede
Selvom udeholdet var en mand i undertal, så var det dem, der var farligst. 12 minutter inde i anden halvleg spillede udeholdets Frederik Frimann en dyb stikning frem til den evigt farlige Magnus Sommer, som sparkede bolden sikkert i kassen via den ene stolpe til 2-0.

Magnus Sommer var ikke færdig endnu, og med bare få minutter igen scorede han sit andet mål efter to forsøg. Først halvklarede keeper August Petersen flot skuddet fra Magnus Sommer, men Magnus var lynhurtig over riposten og scorede til slutresultatet 3-0 til Store Heddinge Skole. 

Hos Herlufsholm spillede både Victor Paarup, Lasse Thom og Marcus Borell en god kamp, men det var ikke nok til at vinde.

Peter Lee (blå trøje) runder Christian Nielsen. Foto: Birger Dencker
Peter Lee (blå trøje) runder Christian Nielsen. Foto: Birger Dencker
 

Der var rigtig mange spillere fra Store Heddinge, som bør fremhæves. Man kan ikke komme uden om farlige Magnus Sommer, men også Frederik Frimann, Patryk Kasprzaksom, Mads Larsen og ikke mindst fidusbamsevinder Peter Lee spillede en stor kamp. Peter Lees løbearbejde var imponerede, og samtidig viste han flere gange mange lækre detaljer og fik fortjent fidusbamsen for sit hold.

Peter Lee sagde efter kampen:

- Jeg plejer altid at løbe meget, men jeg spillede nok lidt over min normale standard i den her kamp.

Hør fra Peter her:

1 af 2 Daniel Groth (hvid trøje) og Magnus Sommer i en af mange dueller. Foto: Birger Dencker
2 af 2 Albert Sjelle spillede en solid og sikker kamp for Store Heddinge Skole. Foto: Birger Dencker
Mest læste
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen