Annonce:
Annonce:

TV: Gudebold i Asgård

Uddelte øvetæver: Drengene fra Asgård leverede lækre detaljer og flotte mål på stribe

Asgård fører bolden frem. Foto: Jørgen Jakobi
Asgård fører bolden frem. Foto: Jørgen Jakobi
Annonce:

I den nordiske mytologi er Asgård stedet, hvor guderne bor. Det så vi bekræftet i dag, da Asgård Skole sendte Hastrup hjem med et sviende 5-0 nederlag.

Hastrup Skole er slet ikke noget dårligt hold, men i dag blev de pillet fra hinanden af nogle gudsbenådede teknikere fra Asgård Skole.

Der er nok et par af spillerne, der har for meget klister på støvlerne og derfor åbenbart har svært ved at slippe den. Men gode tekniske detaljer og flot fodbold, det var, hvad vi i et voldsomt blæsevejr, krydret med kraftig regn undervejs, blev præsenteret for på Asgårds bane.

Se kampfakta her.

Der er ikke altid helt styr på holdkortet på forhånd. Foto: Jørgen Jakobi
Der er ikke altid helt styr på holdkortet på forhånd. Foto: Jørgen Jakobi

Annonce:

TV: Aral målhelt trods brændt straffe
Tændte fra start
Begge hold var voldsomt opsatte og virkede helt klar fra kampstart, men det var Asgård, der satte fut i festfyrværkeriet. Allerede efter 17 sekunder slap tornadoen Magnus Jørgensen fri i venstre side, men en vaks keeper, Nicklas Christiansen, tog sig af afslutningen. Det tegnede lovende.

Da der var spillet seks minutter fik hjemmeholdet et af de mange frispark, som denne kamp blev beriget med.

Med god hjælp af vinden og en keeper, der var lidt for langt ude, sendte Hikmet Kavalci bolden i nettet og hjemmeholdet i front med 1-0.

Hjemmeholdet pressede på. Kort tid efter var den hyperfarlige Aral Simsir på spil med et godt skud. Minuttet senere var det Magnus Jørgensen, der efter et hjørnespark scorede til 2-0.

Se målet her:

Kun 10 minutter spillet og 2-0 til hjemmeholdet.

Brasilianske lækkerier i hård dyst

Kom bedre med
Så var det ligesom om, Hastrupskolen havde fået nok. Nu ville de også være med i kampen. Og det kom de.

Oppe foran var det Baran Heso, der satte tingene i scene. Først spillede han uselvisk bolden videre, men desværre var modtageren af afleveringen ikke helt klar, så det blev ikke farligt.

Annonce:

Kort tid efter lagde han en sukkerbold til Nike Pereira, som slet ikke fik ram på bolden, da han var kommet i fri position.

Så havde Asgårdspillerne fået pusten tilbage. Der blev igen sat et stormløb ind. Aral Simsir kom igennem og lagde en god aflevering, som bare skulle skubbes i mål, men Sebastian Berling fra Hastrupskolen kom på det nærmeste flyvende og fik sparket væk på selve målstregen. Flot forsvarsarbejde.

Resten af halvlegen havde begge hold gode forsøg, men det blev ikke til mere, så 2-0 ved pausen.

Roni stiller spørgsmål i pausen. Foto: Jørgen Jakobi
Roni stiller spørgsmål i pausen. Foto: Jørgen Jakobi

Rødt kort gjorde opgaven umulig
I Hastrup-lejren blev der samlet op.

- Jeg synes, vi har overvundet den forfærdelig start, vi gav os selv, lød det fra Mikkel, som derefter bad spillerne om at tænke sig godt om, så de undgik flere offside kendelser imod sig.

Halvlegen var knapt nok kommet i gang, før Hastrupskolen havde et godt frisparksforsøg, og de pressede gevaldigt på, men de løb stadig ind i offside kendelser med store frustrationer som resultat.

Annonce:

Men også hjemmeholdet havde gode forsøg.

Se eksempelvis dette frispark, som på flotteste vis blev reddet af Niclas Christiansen:

10 minutter inde i anden halvleg blev kampen reelt afgjort. Hastrupskolens anfører Aske Krüger blev fanget på en omstilling og i jagten på Magnus Jørgensen rev han denne omkuld. Det røde kort faldt prompte. 10 spillere i resten af kampen og nede med 0-2, og regnen høvlede ned. Det var ikke kun op ad bakke. Det var en bjergbestigning.

Fuld fokus. Foto: Jørgen Jakobi
Fuld fokus. Foto: Jørgen Jakobi

Lukkede og slukkede
Det gik da heller ikke for Hastrupskolen. Deres forsvar blev splittet i atomer, når både Aral og Magnus viste boldlækkerier frem.

Aral gik helt målamok i de sidste 12 minutter. Han lavede et ægte hattrick. Det sidste mål blev fejret med en jubeltur helt op til de trofaste fans på bakken bag målet.

Annonce:

Dermed endte kampen med en stensikker sejr på 5-0 til Asgård Skole, der nu håber på et lokal opgør mod Sct. Nicolai Skole fra Køge, som lige mangler at slå Havdrup Skole, før dette kan ske.

Under præmieuddelingen kunne Hastrupskolens Roni Chehade desværre ikke styre sit temperament. En lang række grimme usportslige tilråb efter kampens dommer er bestemt ikke en passende opførsel, og det er slet ikke en opførsel, vi plejer at se fra Hastrupskolen.

Efter kampen havde vi en snak med de to boldglade angribere fra Asgård Skole.

Hør Aral og Magnus her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: