TV: Hård hund fik gult

Defensiv styrmand: Gæsternes Stefan Pedersen måtte en tur på sidelinien i semifinalen

Et gult kort ødelagde ikke det positive indtryk, som Skovboskolens forsvarsspiller Stefan Pedersen gjorde i semifinalen mod Borgerskolen (Foto: Henrik Schou)
Et gult kort ødelagde ikke det positive indtryk, som Skovboskolens forsvarsspiller Stefan Pedersen gjorde i semifinalen mod Borgerskolen (Foto: Henrik Schou)

Der gik et sus af forventning blandt de mange tilskuere, da Skovboskolens solide forsvarsspiller Stefan Pedersen fik et gult kort hen mod slutningen af første halvleg af semifinalen mod Borgerskolen.

Nu havde de rødklædte Borgerskole-drenge virkelig muligheden for at komme foran i den tætte semifinale mod Skovboskolens velorganiserede hold.

Se kampfakta

Stefan selv så andet end tilfreds ud med dommerkendelsen, men forlod brødebetynget banen med et bittert smil på læben.

Kampens dommer vurderede, at Stefan Pedersens tackling i slutningen af første halvleg gjorde ham fortjent til en advarsel. Det var han dog ikke hundrede procent enig i (Foto: Henrik Schou)
Kampens dommer vurderede, at Stefan Pedersens tackling i slutningen af første halvleg gjorde ham fortjent til en advarsel. Det var han dog ikke hundrede procent enig i (Foto: Henrik Schou)

Efter kampen sagde Stefan til episoden:

- Jeg så, at Borgerskolen  var ved at etablere en contra, og jeg synes ikke, vores forsvar var kommet helt på plads, så jeg valgte at gå ind tacklingen i sidste øjeblik. Jeg kan stadig ikke forstå, at det kostede et gult kort. Man må jo gerne røre ved hinanden i fodbold. Men i fodbold har vi en dommer, der bestemmer og deres afgørelser er vi nødt til at indrette os efter, erkendte forsvarsspilleren.

Se også: TV: Se karaktererne for Borgerskolen - Skovboskolen
Se også: Galleri: Borgerskolen - Skovboskolen
Se også: TV: Fischer holdt buret rent

- Men derfor behøver vi jo ikke at være enige, sluttede Stefan sagen om det gule kort, der ikke fik nogen konsekvenser for hans hold.

De red stormen af, og havde faktisk også et par gode chancer imens Stefan sad på bænken.

- Jeg synes specielt vores anden halvleg var god, fortsatte Stefan

Det var heller ikke svært at være enig i. For i løbet af anden halvleg lykkedes det Skovboskolen at ramme overliggeren to gange og den ene stolpe en gang. Men tre forsøg på rammen giver ingen mål, så semifinalen røg i forlænget spilletid.

Se også: TV: Midtbanestyrmanden strålede igen
Se også: TV: Giftige Chun ikke nok
Se også: TV: Langbenet oprydder

Forløsning fire minutter før tid
Den forlængede spilletid bød også på store chancer. Andreas Fischer i Skovbo-målet måtte vise klassen, og fire minutter før tid, hvor begge hold havde gjort skytterne klar til straffesparkskonkurrencen, kom afgørelsen. Kampens 'man of the match' Simon Jørgensen tordnede løs ude fra. Vinden tog fat i bolden og den strøg forbi den ellers udmærkede keeper Hussain Mahmoud i Taastrup-målet.

- Det var en fantastisk fornemmelse, da jeg så at bolden gik i mål, fortsatte Stefan, som også udtrykte stor glæde over de rammer kampen blev spillet i.

 

- Der var vildt mange tilskuere, og vi havde også god opbakning fra vores egen skole. Det hele var bare så fedt. Men nu vandt vi jo også, så det gør nok oplevelsen ekstra god. Nu glæder vi endnu mere til torsdag den 30. april, hvor vi skal til Odense sluttede Stefan, der til daglig slår sine folder i Herfølge sammen med Simon Jørgensen og Danielsen Andresen.

Se interviewet med Stefan Pedersen efter kampen:


Se også: TV: Se alt video fra Borgerskolen - Skovboskolen

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere