TV: Harem holdt hof

Målfesten sat i gang: Der blev sparket nogle basser ind i onsdagens opgør

Harem Haji imponerede med hele 8 mål i kampen. (Foto: Erik Larsen)
Harem Haji imponerede med hele 8 mål i kampen. (Foto: Erik Larsen)

Drengene fra Krogårdskolen tog onsdag imod Hundig Lille Skoles drenge.

Inden kampen var Krogårdskolens træner Mads meget spændt på holdets første kamp i år.

— Sidste år havde vi et stærkt hold. Men i år tror jeg, de er bedre 'holdspillere'. Så jeg glæder mig til kampen, sagde Mads til Ekstra Bladet Skolefodbold, da vi fangede ham før kampstart.

Se også: Jonas gange to

Harem Haji lægger an til endnu et mål. (Foto: Erik Larsen)
Harem Haji lægger an til endnu et mål. (Foto: Erik Larsen)
 

Kæmpede imod overmagten
Dagens modstander, Hundige Lille Skole, kæmpede bravt mod overmagten. Der var i hvert fald gang i netmaskerne, og specielt en person sprang i øjnene, Harem Haji, der lavede otte mål. Der var dog gode folk på alle pladser, men også anfører Jonas Stjerne, Mathias Reuss på midtbanen samt Harems kollega i angrebet, Thomas Siemer stak ud. Første mål satte Marius Kriegbaum ind i det femte minut, og så gik det bare stærkt. Kampen stod 7-0 i pausen.

Se også: Hurtig kasse betaler sig

Holdet tillod sig ovenikøbet at brænde et straffespark, men de scorede også på ét. Krogård-drengene bevægede sig godt for hinanden, de var hurtige og spillede bolden flot i dybden. De kan blive farlige for ethvert hold.

Der måtte væske til i pausen. (Foto: Erik Larsen)
Der måtte væske til i pausen. (Foto: Erik Larsen)
 

Harem herskede
Der var mange gode mål i dag, men dagens perle var nok målet til 10-0. Her løb Mathias Reuss fra bageste position i venstre side, op ad linien, hvor han passerede flere modstandere. Da han nåede ned i modstandernes straffesparkfelt, gik han bagom den sidste forsvarer og smækkede bolden over i det lange hjørne, hvor den selvfølgelig også tog stolpen. Harem Haji tog ellers fuld fokus i kampen, da han med otte mål blev kampens suveræne topscorer. Han imponerede hele kampen igennem med flotte løb og imponerede scoringer.