TV: Harem holdt hof

Målfesten sat i gang: Der blev sparket nogle basser ind i onsdagens opgør

Harem Haji imponerede med hele 8 mål i kampen. (Foto: Erik Larsen)
Harem Haji imponerede med hele 8 mål i kampen. (Foto: Erik Larsen)

Drengene fra Krogårdskolen tog onsdag imod Hundig Lille Skoles drenge.

Inden kampen var Krogårdskolens træner Mads meget spændt på holdets første kamp i år.

— Sidste år havde vi et stærkt hold. Men i år tror jeg, de er bedre 'holdspillere'. Så jeg glæder mig til kampen, sagde Mads til Ekstra Bladet Skolefodbold, da vi fangede ham før kampstart.

Jonas gange to

Harem Haji lægger an til endnu et mål. (Foto: Erik Larsen)
Harem Haji lægger an til endnu et mål. (Foto: Erik Larsen)
 

Kæmpede imod overmagten
Dagens modstander, Hundige Lille Skole, kæmpede bravt mod overmagten. Der var i hvert fald gang i netmaskerne, og specielt en person sprang i øjnene, Harem Haji, der lavede otte mål. Der var dog gode folk på alle pladser, men også anfører Jonas Stjerne, Mathias Reuss på midtbanen samt Harems kollega i angrebet, Thomas Siemer stak ud. Første mål satte Marius Kriegbaum ind i det femte minut, og så gik det bare stærkt. Kampen stod 7-0 i pausen.

Hurtig kasse betaler sig

Holdet tillod sig ovenikøbet at brænde et straffespark, men de scorede også på ét. Krogård-drengene bevægede sig godt for hinanden, de var hurtige og spillede bolden flot i dybden. De kan blive farlige for ethvert hold.

Der måtte væske til i pausen. (Foto: Erik Larsen)
Der måtte væske til i pausen. (Foto: Erik Larsen)
 

Harem herskede
Der var mange gode mål i dag, men dagens perle var nok målet til 10-0. Her løb Mathias Reuss fra bageste position i venstre side, op ad linien, hvor han passerede flere modstandere. Da han nåede ned i modstandernes straffesparkfelt, gik han bagom den sidste forsvarer og smækkede bolden over i det lange hjørne, hvor den selvfølgelig også tog stolpen. Harem Haji tog ellers fuld fokus i kampen, da han med otte mål blev kampens suveræne topscorer. Han imponerede hele kampen igennem med flotte løb og imponerede scoringer.