TV: Hjemmeholdet satte tempoet

Stensikkert: Værter videre til næste runde

Ny scoring til Damagerskolen, der buldrede derudaf i mandagens kamp. Foto: Erik Larsen
Ny scoring til Damagerskolen, der buldrede derudaf i mandagens kamp. Foto: Erik Larsen

Kampen mellem Damagerskolen og Vejlebroskolen blev en livlig affære med massere af mål, og drengene kæmpede bravt over hele linjen. Allerede i andet minut havde Nicklas Sørensen, anføreren hos Damagerskolen, et glimrende forsøg. Se kampfakta her.

Damagerskolen havde i det hele taget masser af chancer, men Vejlebroskolen havde en stærk målmand, Okan Kanturovski. Han blev dog for det meste ladt i stikken af sit forsvar, så han måtte lade en del mål gå ind.

Se også: Suveræne Sophie sejrede

Ægte hattrick
I det ottende minut scorede Amir Sarwary sit første af fem mål, og de tre første kom i streg, så det var et ægte hattrick her i første halvleg. I de sidste ti minutter inden pausen skete der noget.

Først en reducering til 3-1, da Engin Kanturovski fik skubbet en bold frem til Ramazan Gungor, der scorede sikkert. Nu var Vejlebroskolen på vej op i omdrejninger og inden halvlegsfløjtet kom et nyt mål fra Ramazans støvler.

Yunus Bayram finder elegant målscoreren, så ved pausen var stillingen 3-2.

Damagerskolens træner, Christian, sagde i pausen til sine drenge:

- Nu er jeg jo også dommer, så jeg vil ikke se, I skubber til jeres modstandere. Det går jo fint foruden, men husk at spille bolden rundt.

Udeholdets keeper, Okan Kanturovski, i aktion. Foto: Erik Larsen
Udeholdets keeper, Okan Kanturovski, i aktion. Foto: Erik Larsen

Se også: Greven var stærkest

Skruede op for tempoet
Nu troede Vejlebroskolen måske, de var på rette vej, men den tanke fik Damagerskolen dem hurtigt fra, for de skruede virkelig op for tempoet, og afleveringerne lå nu perfekt.

Niklas Sørensen strøede om sig med lækre afleveringer, og dem fik holdkammeraterne omsat i mål. Amir Sarwary fik nettet fem gange og Milosz fulgte efter med tre. Kampen sluttede dermed 11-2 til Damagerskolen, der er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Nicklas Sørensen efter opgøret: