TV: Ikke et Gram i tvivl

Var helt afklaret: Dygtige Caroline Gram roste Frederiksborg Byskole efter semifinalen

Caroline har spillet en flot turnering for Nykøbing. (Foto: Henrik Schou)
Caroline har spillet en flot turnering for Nykøbing. (Foto: Henrik Schou)

Caroline Gram har spillet en flot turnering for Nykøbing F. Realskole. I kvartfinalen imponerende hun med flotte ryk på kanten, selvom hun endda spillede med hjernerystelse. I semifinalen var der dog ikke meget at rafle om. Frederiksborg Byskole var bare bedre og vandt med hele 10-0.

Frederiksborg var helt vilde
Det var således en meget afklaret og velformuleret Caroline Gram fra Nykøbing F. Realskole, vi fangede efter kampen.

- De andre var outstanding gode og klasser bedre end os, så jeg og hele holdet kan blot udtrykke os på en måde: Respekt!

- Vi gjorde det heller ikke nemmere for os selv. Vi var alle sammen bundnervøse op til kampen. For mig startede det allerede i går aftes. Jeg tænkte på, hvordan ville det være, når hele skolen kiggede på og så på Nykøbing Stadion?

Hele skolen kiggede virkelig på. Skolelederen havde besluttet at gå all-in. For som han sagde inden kampen:

- Det er stort det her. Det her har vi aldrig prøvet før. Den oplevelse skal de piger have.

Det fik de.

Caroline i duel med 'Styrmand Karlsen'. (Foto: Henrik Schou)
Caroline i duel med 'Styrmand Karlsen'. (Foto: Henrik Schou)

Nyheder Galleri: Nykøbing F. Realskole - Frederiksborg Byskole

Caroline Gram (i sort) spillede på en hjernerystelse, så der var lidt hovedpine. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: Caroline hovedpine
Taknemlig for støtten
Caroline startede som fodboldpige i syv-otte års alderen. Det har kun været fodbold siden. Det foregår stadig i den lokale klub, hvor hun træner sammen med en stor del af skoleholdet, og der er også her, hun har mange af sine veninder.

Jeg er vildt imponeret over den støtte, vi fik fra publikum. Bare vi kom i nærheden af de andres mål, jublede de. Tusind tak for støtten, siger jeg på holdets vegne til vores publikum!

- Dette år med Ekstra Bladet Skolefodbold har været så sjovt. Aldrig havde vi drømt om at komme så langt. Hver gang vi vandt en kamp, steg selvtilliden, og det blev sjovere og sjovere.

Husker stadig kredsfinalen
Caroline kan se tilbage på turneringen med stolthed. Hun og Nykøbing F. Realskole har vist imponerende kampgejst hele vejen igennem. Caroline er da også glad for at huske tilbage på turneringen.

- Jeg er så sikker på, at jeg vil kunne huske denne dag, selvom vi fik grusomme tæsk, i resten af mit liv. Selvom der altså er kamp, jeg mindes endnu bedre.

Den kamp, jeg husker endnu bedre, var kredsfinalen mod Uglegårdsskolen, hvor jeg lavede kampens eneste mål. Nøj, hvor var jeg glad bagefter, lød det igennem et genert smil.

- I dag er jeg måske ikke glad, men rigtig ked af det er jeg ikke.

- Vi var chanceløse. Allerede efter 10 minutter vidste jeg og resten af holdet, at denne her opgave blev for stor. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har spillet mod et bedre hold.

- Jeg ønsker dem held og lykke i finalen, afsluttede den meget sympatiske Caroline Gram.

Hør Caroline fortælle om sin oplevelse:

Nykøbings træner var meget optimistisk i pausen. Han udtalte, at pigerne sagtens kunne komme tilbage igen. Vi beklager den dårlige lyd på klippet.

Hør Nykøbings pausesnak: