Annonce:
Annonce:

TV: Indsatsen gav pote

Havde trænet hårdt: Karlslunde går efter at komme langt i denne sæson

Her scorer Matias Strandgaard til 2-0. Foto: Erik Larsen
Her scorer Matias Strandgaard til 2-0. Foto: Erik Larsen
Annonce:

Sidste år kom Karlslunde Skole ikke videre fra første runde, men i år skulle det så være. Der er altid blevet arbejdet målrettet på dét på skolen, men materialet skal jo også være i orden.

Det virker som om, det er ok i år, og i hvert fald har de en dygtig og farlig spiller oppe foran, men også deres målmand er super dygtig. Men et meget homogent hold.

Se kampfakta her.

TV: Clara kørte med klatten

Fuld fart frem
Karlslunde Skole startede med fuld fart mod Damagerskolen, og første angreb endte i et hjørne. Bolden blev lagt smukt indover, og her stod Casper Nielsen klar midt i det lille felt, og hovedstødet gik sikkert ind.

Der var spillet omkring to minutter, og stillingen var altså allerede 1-0, og det skulle blive bedre. Herefter var der chancer til begge hold, men ind ville bolden ikke endnu.

Annonce:

I de sidste ti minutter af halvlegen havde Karlslunde Skole dog flere chancer, der godt kunne have givet mål, men der manglede det rigtige lob over målmanden, der forresten gjorde det rigtigt godt.

I pausen var det Casper Nielsen selv, der stod for de 'rigtige' ord til kammeraterne:

- Sørg for at spil bolden op gennem kæderne til angriberne. Spred spillet, så vi også får kanterne igang.

- Og ikke mindst må I sørge for at score på jeres chancer. Det skal måske lige nævnes her, at Casper inden denne kamp også havde stået for skolens pigehold i dagens tidlige kamp.

Her jagter Casper Nielsen bolden. Han var kampens helt store profil. Foto: Erik Larsen
Her jagter Casper Nielsen bolden. Han var kampens helt store profil. Foto: Erik Larsen

Hør Damagerskolens pausesnak her:

Matchvinder: Vi var nok lidt heldige  

Gik hul på bylden
Anden halvleg startede med masser af chancer til Karlslunde Skole, men sigtekornet var stadig ikke blevet indstillet.

Otte minutter inde i anden halvleg jagtede Casper Nielsen ned langs venstre kant og fik smart spillet bolden indover. Her stod Matias Strandgaard klar, og han tog lige et træk, inden bolden blev sendt ind i venstre side af målet.

Annonce:

Men alle fodboldspillere ved, at den farligste stilling er 2-0, og her skulle det også blive farligt. Da der var spillet ca. halvdelen af anden halvleg, opfangede Frederik Dahl et indlæg fra venstre side og sendte bolden sikkert i kassen til 2-1.

Men tættere på kom Damagerskolen heller ikke, for lidt senere i halvlegen scorede Ashkan Badri til 3-1. I de døende minutter slog Casper Nielsen sejren fast med endnu et godt mål, så Karlslunde sejrede 4-1.

Casper Nielsen løb fortjent med sit holds fidusbamse. Foto: Erik Larsen
Casper Nielsen løb fortjent med sit holds fidusbamse. Foto: Erik Larsen

Efter kampen fik vi fat i en glad Casper Nielsen, der også havde gjort en kæmpe indsats:

- Under kampen rendte jeg rundt og tænkte, at denne kamp skulle vi altså vinde. Flere af dagens modstandere har jeg spillet sammen med i Karlslunde IF, men vi spiller nu sammen i Greve IF.

- Det var en skøn kamp at være med i, og det er svært at se, hvad vi skal forbedre, men måske vi skulle snakke noget mere sammen i kampen og så huske at få angrebene afsluttet ordentligt, sagde han med et stort smil.

Hør fra Casper her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: