TV: Intenst og effektivt

Gik til stålet: Gæsterne var lidt mere overlegne i en ellers lige kamp

Møllebakkeskolen havde blandt andet Alban, der var en farlig trussel foran målet for drengene fra Eskilstrup Skole. Foto: Bodil Zuschlag
Møllebakkeskolen havde blandt andet Alban, der var en farlig trussel foran målet for drengene fra Eskilstrup Skole. Foto: Bodil Zuschlag

Drengene fra Eskilstrup Skole skulle på hjemmebane møde drengene fra Møllebakkeskolen i denne anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne kom til denne kamp med en sejr på 3-1 over Maribo Skole. Gæsterne kom hertil med en komfortabel sejr på 6-0 mod Nørre-Alslev Skole.

Det var i denne kamp et naboopgør, hvor mange af spillerne kender hinanden i forvejen. Blandt andet også i klubsammenhæng.

Se kampfakta her.

Se også: Kæmpede til sidste fløjt

Håbede på en tæt kamp
Anførerne fra de to hold var enige om én ting:

- Jeg regner med en god og lige kamp. Vi vil forsøge at have bolden meget, så vi kan spille vores eget spil, sagde gæsternes Viktor Stryger.

Nogenlunde samme ord kom der fra  værternes anfører Frederik Levin.

Kampen startede meget lige, hvilket man også havde regnet med. I det første kvarter bølgede kampen frem og tilbage. Der var gode muligheder i begge ender af banen. Det blev dog ikke til scoringer. Det var primært fordi, det var to gode målmænd, men også fordi angriberne manglede den sidste koldblodighed.

Føringsmålet kom i lyset af de mange chancer. Det var lidt af en tilfældighed. Et hjørnespark ramte en spiller fra hjemmeholdet og blev reddet på målstregen. Udeholdet appellerede for, at bolden var over stregen.

Imens røg redningen ud til Marcus Rygaard, som satte en tør inderside på bolden. Så var der i hvert fald ikke diskussion om, bolden var inde. Det stod nu 1-0 til gæsterne.

Kort efter forsøgte udeholdets Alban med en helflugter, som strøg tæt forbi den ene målstolpe. Det havde været et flot mål hvis den gik ind. Samme Alban var mere træfsikker nogle minutter senere, da han fik en stikning fra Christian Larsen. Han scorede sikkert til 2-0.

Resten af halvlegen bølgede spillet igen frem og tilbage med muligheder i begge ender.

Der var mange gode dueller melllem de to mandskaber. Foto: Bodil Zuschlag
Der var mange gode dueller melllem de to mandskaber. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: Overmagten viste sig frem

Pressede godt på
Værternes pausesnak handlede om, hvad de havde gjort rigtigt i første halvleg.

- Det er fint, som I snakker sammen. Bliv ved med det. Vi skal have bolden hurtigere frem til vores angribere. Det er fint, som I passer på Stryger. Han må ikke have lov til at slå sine afleveringer. Og lad Alban løbe. Vi kan ikke følge med ham, så det er bedre at trække offside, sagde holdlederen til drengene.

I anden halvleg forsøgte hjemmeholdet at øge presset. De spillede sig også til et par store chancer, men Sebastian var en formidabel målmand. Han kom godt i vejen.

Omkring det tiende minut kunne Marcus Rygaard have afgjort kampen. Tværtimod var det Oscar Jørgensen, som bragte spændingen tilbage. I en løbeduel med en spiller fra udeholdet var han den hurtigste, og han kunne reducere.

Værternes Lucas Nymann stod for den chanceskabende aflevering.

Hjemmeholdet lagde yderligere pres på for at opnå en udligning. Men trods overvægten i spil spillede de sig ikke til de store chancer.

Den største chance tilfaldt igen Oscar, men hans skud gik lige forbi mål.

Så tabte værterne lidt pusten og troen. Da Tobias Hansen på et fint langskud gjorde det til 3-1 til sit hold, var kampen reelt afgjort.

Eskilstrup Skoles Oscar skabte spænding med sin scoring til 1-2. Foto: Bodil Zuschlag
Eskilstrup Skoles Oscar skabte spænding med sin scoring til 1-2. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: 'Uglerne' flyver derudad

Sejrede sikkert
Der faldt yderligere to scoringer til gæsterne ved Marcus og Stryger direkte på hjørne. Så slutresultatet blev en udesejr på 5–1 til udeholdet.

Sejren var fortjent nok, men 5-1 giver ikke det rigtige billede af en kamp, som var meget lige, og som kunne være tippet til værternes fordel.

En væsentlig forhindring for dette var en storspillende Sebastian Rasmussen i udeholdets mål. Desuden spillede Frederik Kreutzfeldt en solid kamp i forsvaret.

Victor Stryger er altid god, og Alban Abdi er med sit antrit en trussel for ethvert forsvar.

Efter kampen talte vi med en glad Frederik Kreutzfeld fra udeholdet:

- Jubii. Vi er stolte af vores indsats. Vi vandt, fordi vi har en god holdånd og masser af gejst, sagde han med et smil.

To af Møllebakkenskolens helte: Frederik og Sebastian. Foto: Bodil Zuschlag
To af Møllebakkenskolens helte: Frederik og Sebastian. Foto: Bodil Zuschlag

Se et af Eskilstrup Skoles store chancer her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen