TV: Kæmpede forgæves

Uden chance: Kunne intet stille op

Gæsterne spillede godt sammen i kampen og var det bedste hold. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Gæsterne spillede godt sammen i kampen og var det bedste hold. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Kampens optakt til kampen mellem hjemmeholdet Midtskolen fra Haslev og udeholdet Kobberbakkeskolen fra Næstved var lidt præget af, at der ikke var mødt en dommer til kampen. Måske dommeren havde hørt vejrudsigten som sagde regn og blæst, hvilket passede.

Det lykkedes dog at få fat i en lærer fra Midtskolen, der selv spiller fodbold på seniorniveau til at dømme kampen, hvilket han gjorde kampen igennem til alles store tilfredshed.

Inden kampstart spurgte vi Midtskolens anfører Jonas Toft, om de havde noget kendskab til modstanderne fra Kobberbakkeskolen. Det var ikke tilfældet, men de havde da hørt ude i byen, at mange af spillerne fra Kobberbakkeskolen spiller på højt plan i Næstved til daglig.

Se kampfakta her.

TV: Makkerpar tryllede

Forsigtig start
Kampens første minutter var præget af, at holdene lige skulle se hinanden an og vænne sig til, at bolden var hurtig på den regntunge bane.

I kampens 11. minut fik Kobberbakkeskolens Andreas Ginsbo fat i bolden udenfor modstandernes straffesparksfelt, og elegant tog han et træk mod venstre og satte bolden ind i målet med et velplaceret skud uden chance for Midtskolens målmand. Dermed var gæsterne i front med 1-0.

Herefter var det Kobberbakkeskolen, som satte sig på kampen. Angreb på angreb bølgede mod Midtskolens mål, men godt forsvarsspil i kombination med en god målmand holdt udeholdet fra at score. Hjemmeholdet havde ganske få og ufarlige angreb mod modstandernes mål.

Efter ca. 18 minutter blev hjemmeholdet en mand mindre på banen, da en af spillerne blev sendt til pause før tid efter forevisning af det gule kort.

Fra skurk til helt

Udvisning blev dyr
Det betød, at udeholdet fik mere plads, og det benyttede Kobberbakkeskolens Omas Ali sig af, og fra distancen satte han bolden ind med et hårdt og velplaceret langskud som sad lige udenfor målmanden rækkevidde, så 2-0 til udeholdet fra Kobberbakkeskolen hvilket også var pausestillingen.

I pausen forsøgte hjemmeholdets træner at indgyde fornyet energi i sine spillere.

Anden halvleg blev stort set en gentagelse af første, og Tobias Boel øgede føringen til 3-0 med et meget flot venstrebens spark fra kanten af straffesparksfeltet udenfor målmanden rækkevidde.

Kort efter var Andreas Ginsbo igen på færre og gik solo igennem Midtskolens forsvar og satte bolden i mål til 4-0.

Kort før tid scorede Kobberbakkeskolen igen, og denne gang var det Andreas Bech der fik bolden over målstregen til slutresultatet 5–0 til Kobberbakkeskolen.

Der blev kæmpet godt hos begge mandskaber, og der var fuld koncentration i løbet af opgøret. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Der blev kæmpet godt hos begge mandskaber, og der var fuld koncentration i løbet af opgøret. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

TV: Tog styringen

Kæmpede bravt
Hos udeholdet var det især Tobias Boel, der faldt i øjnene med sit suveræne venstreben og hans teknik. Tobias modtog da også holdets fidusbamse efter kampen.

Hos hjemmeholdet fra Midtskolen var det anfører Jonas Toft, der gjorde sig bemærket med en fantastisk arbejdsindsats kampen igennem. Jonas modtog da også sit holds fidusbamse efter kampen.

Alle spillerne skal have ros for ikke at opgive i den silende regn og stride blæst kampen igennem samt for, at de alle som en respekterede den frivillige dommer, der trådte til i nøden.

TV: Fik skidt velkomst

Se den våde og tunge bane, som gjorde betingelserne svære i opgøret: