TV: Kæmpede sig tilbage

Gav ikke op: Vendte truende nederlag til sejr

Tre af kampens hovedpersoner fra en kamp, hvor hjemmeholdet trak det længste strå. Foto: Niels Sørensen
Tre af kampens hovedpersoner fra en kamp, hvor hjemmeholdet trak det længste strå. Foto: Niels Sørensen

Holmebækskolens drenge skulle også op imod Nordskovskolens drenge, og det skulle vise sig at blive et opgør, hvor hjemmeholdet trak det længste strå.

Se kampfakta her.

Se også: Ensidig affære

Intensitet fra start
Kampen startede intenst med gode nærkampe og bidende taklinger uden, at det på noget tidspunkt var voldsomt spillet. Allerede efter fem minutters spil kom gæsterne fra Nordskov på 1-0. Et godt angreb blev afsluttet med et hårdt skud af Gustav Brodersen gennem benene på Holmebæks unge målmand Andreas Kjær. Hjemmeholdet havde valgt modvind i første halvleg, og det var et klogt valg. 

De overtog mere og mere af spillet og havde to nærgående forsøg, inden Allan Chebli i det 20. minut udlignede, da han dukkede op ved bageste stolpe og let scorede. Det blev også 2-1 i det 28. minut, og igen var det Allan Chebli der scorede efter godt forarbejde fra Viktor Kjær. Lige inden pausefløjtet testede Allan Chebli, om træværket kunne holde, men uheldigvis for ham endte bolden på den forkerte side af stregen, og halvlegen endte 2-1.

Se også: Målræv på jagt

Værterne bedst
Holmebæk havde i anden halvlegs første minut et forsøg i sidenettet, og så burde Nordskov være advaret. Ikke helt tilsyneladende for det blev 3-1 i det 33. minut, da Alexander Askegaard scorede ved bageste stolpe. Gæsterne kæmpede videre, men i det 41. minut blev der dømt straffe til hjemmeholdet, som fidusbamsemodtager Nicklas Thaulow i første omgang brændte, og Frederik Stougård reddede, men Nicklas var først over riposten og scorede sikkert til 4-1. 

Det blev yderligere til en scoring til begge hold. Nicklas Rydal gik alene igennem fra midten og scorede til 5-1 i det 54. minut, mens Martin Nilsson sluttede den underholdende kamp af med et flot langskudsmål umiddelbart før kampens slutning.

Holmebækskolen er således videre med en forholdsvis sikker 5-2-sejr efter at have været bagud. Det skal dog nævnes, at Nordskov manglede tre af deres normale profiler, der ikke måtte spille på grund af en pokalkamp i aften for klubholdet.

Se også: TV: Sommer slog til

Holmebækskolen fik god opbakning i kampen af tilskuerne: