TV: Kant: Vi spillede ikke så godt

Snæver sejr: Andrea Christensen var ikke helt tilfreds efter kredsfinalen

Andrea Christensen har masser af speed i fødderne. Foto: Henrik Schou
Andrea Christensen har masser af speed i fødderne. Foto: Henrik Schou

- Vi spillede ikke så godt i dag, sagde en glad, men alligevel lidt ærgerlig Andrea Christensen efter sejren i kredsfinalen på 1-0 over Hedelyskolen.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi slet ikke var klar, da dommeren fløjtede kampen i gang, og jeg kan ikke engang spørge mig selv, for jeg var overhovedet ikke klar, da kampen startede.

- Jeg spillede forfærdeligt, og mine indlæg var rædselsfulde, og vi fik ikke noget udbytte af det store overtag, vi har gennem hele kampen, lød det fra Andrea.

Galleri: Hedelyskolen - Lille Næstved Skole

Skulle have udnyttet spilovertaget
Hårde ord fra Andrea om sig selv, og det er heller ikke helt rigtigt. Så dårlig var hun slet ikke. Hun arbejdede godt på venstrekanten og serverede faktisk en del gode indlæg, som godt nok ikke blev udnyttet. Og  hendes hjørnespark har høj klasse, og to af dem var tæt på at gå i mål, men der stod en dygtig keeper Theresa Stick i vejen hver gang. Her var Andrea helt enig.

- Hedelyskolen har en rigtig god keeper. Det kan ikke diskuteres, men vi skal da kunne passere hende flere gange, når vi har et så stort spilovertag.

- Jeg kan kun sige, at vi i dag spillede den dårligste kamp i år, og det er slet ikke godt nok, når vi står i en kredsfinale.

- Nogen vil måske give vejret skylden. Solen skinnede i øjnene på os, og på grund af vinden var det hundekoldt. Men de vilkår gælder også for vores modstandere, så det vil være en dårlig undskyldning at komme med. Vi skal bare mere klar fra start, end vi var i dag. Så kort kan det siges.

- Og så var jeg heller ikke heldig med mine hjørnespark. Jeg har før sparket bedre, endda lavet to mål direkte på hjørne, men jeg synes, der var dårlige sparkeforhold i dag.

Der var jubelcirkel efter sidste fløjt. Foto: Henrik Schou
Der var jubelcirkel efter sidste fløjt. Foto: Henrik Schou

TV: Her får Lille Næstved Skole guld om halsen

Den bedste modstander indtil videre
- Vi vil så gerne prøve at nå længere end sidste år, hvor vi røg ud i kvarten, men hvis vi spiller på denne måde, kan vi godt glemme alt om at komme videre.

- Når det så er sagt, så jeg vil gerne påpege, at Hedelyskolen er det bedste hold, vi indtil nu har mødt, hvor kun Holmegaardsskolen har givet os modstand indtil i dag.

- Vi er selvfølgelig stolte af, at der overhovedet ikke er scoret imod os. Vores forsvar står usædvanligt godt, synes jeg.

Netop forsvaret, spurgte vi lidt ind til. Fordi de bagerste ofte står på midten og klumper sig sammen. De søger ikke med frem for at lave et genpres, og det hele er centreret om Ditte Noer, som er sweeper.

- Hun er den spiller, der skal styre vores bagerste spillere, og det gør hun godt, mente Andrea.

- Hun holder de aftaler, der er lavet, og det har fungeret indtil nu.

For os at se kunne Lille Næstveds forsvar måske åbnes, hvis et par hurtige fløje tog nogle ture op af kanterne, og dermed fik Ditte væk fra midtzonen.

Dette er endnu ikke forekommet, og nul mål imod sig i fem kampe taler jo også sit tydelige sprog.

Lille Næstved Skole klar til kvartfinalen

Kan blive Danmarks Bedste Skole
Andrea og de øvrige spillere fra Lille Næstved Skole kan nu glæde sig ekstra meget til foråret, hvor en spændende kvartfinale venter.

- Mon ikke, vi får et par træningskampe, inden vi spiller kvartfinale, sluttede Andrea af.

Lille Næstved Skoles piger har dermed lagt skolen i spidsen i forhold til at kunne kalde sig Danmarks Bedste Skole. Tirsdag skal skolens drenge prøve at følge trop.

Lige nu kæmper de med Åvangskolen fra Bornholm om at erobre titlen. De to hold fra Bornholm er dog kun nået til sjette runde, så hvis et af de to hold taber deres næste kamp, vil det blive Andrea og resten af Lille Næstved Skole, der løber med æren.

Hør fra Andrea her: