Annonce:
Annonce:

TV: Kirsten kvaste debutanterne

Storsejrede: Kirsten scorede seks ud af elleve af holdets mål

Da pigerne fra Strandskolen tog imod pigerne fra Krogårdskolen blev det til en storsejr til de garvede værter. Foto: Erik Larsen
Da pigerne fra Strandskolen tog imod pigerne fra Krogårdskolen blev det til en storsejr til de garvede værter. Foto: Erik Larsen
Annonce:

Hjemmeholdet fra Strandskolen skulle i dette opgør tage imod pigerne fra Krogårdskolen.

Værterne kom til kampen med en sejr på 4-1 mod Tune Skole i deres seneste kamp. For udeholdet var det deres første kamp, da de vandt deres forrige med 3-0, da deres første kamp mod Karlslunde Skole blev aflyst. Men så manglede de måske kamptræning til denne.

Se kampfakta her.

TV: Maste håbet

Oppe imod erfarne spillere
Inden kampen fik vi fat i gæsternes træner Dennis.

- Vi er spændte, da det er vores første kamp i år. Pigerne har også været meget nervøse hele morgenen, fortalte han.

Det var der måske en grund til. For hjemmeholdet er stærke i år, og de har i to udekampe slået Vibeholmskolen 6-2 og derefter Tune Skole, som nævnt tidligere.

Annonce:

Der gik heller ikke mere end tre minutter, før det stod 1-0. Melanie Bach kørte forbi to piger uden for straffesparksfeltet, og så skød hun højt mod målet.

Derinde fik Malou Gøttsche lige fingerspidserne på, men bolden hoppede alligevel ind i målet. Vi skulle bare tre minutter længere frem i kampen, før den stod 2-0.

Nu var det Kirsten Madsen, der skød fra venstre side. Målpigen Malou halvklarede, så bolden ramte stolpen og røg ud på banen igen. Her var Sandra Nielsen over den med det samme og sendte den i nettet.

To minutter senere var det Kirsten Madsen selv, der sørgede for målet, da hun driblede igennem fra midten og nettede til 3-0. Der var endnu ikke spillet ti minutter af kampen.

Kirsten Madsen scorede hele seks gange. Her havde hun scoret til 8-0. Foto: Erik Larsen
Kirsten Madsen scorede hele seks gange. Her havde hun scoret til 8-0. Foto: Erik Larsen

TV: Kendte hinandens tricks

Kæmpede godt
Gæsterne tabte ikke humøret. De fightede såmænd hele kampen for hver en bold, og deres anfører Sandra Skov var en rigtig god fodboldspiller.

Annonce:

Næste mål var en ren nydelse, da Kirsten Madsen stak en sukkerbold frem til Sandra Nielsen. Hun behandlede den efter fortjeneste, og så stod kampen 4-0.

Vi nåede lige at få et mål mere i første halvleg, da Caroline Qvist i de sidste minutter brød igennem og scorede til 5-0.

I pausen prøvede hjemmeholdets træner Patrick at få rettet et par småting.

- I spiller dejlig fodbold, men gør det gerne mere simpelt. For eksempel ved at spille en holdkammerat, der er en smule tættere på en selv, sagde han til pigerne.

Hør pausesnakken hos Krogårdskolen her:


 
Feberredning, presbold og kaos

Stensikker sejr
I anden halvleg rullede det ene angreb efter det andet frem mod udeholdets mål. Men de forsvarede sig dog fint og kæmpede stadig for hver en bold.

Men langsomt sivede luften ud af dem, og der kom seks mål i denne halvleg. De fem af dem blev scoret af Kirsten Madsen, der også i denne kamp var en stor profil.

Annonce:

Hun er stærk i nærkampene, og så har hun et dejligt overblik. Det benytter hun til at spille sine holdkammeraterne fri, og så er der næsten altid mål.

Det sidste mål af de seks blev scoret af Vanessa Mikkelsen. Hun spiller ellers i forsvaret. Hun gik frem engang imellem og forsøgte sig.

Så kampen endte med en sejr til værterne på hele 11-0.

Hør Krogårdskolens anfører fra inden kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: