TV: 'Kong' Kevin og alle de andre

Klasse: Kevin Suluk var aldeles fremragende i opgøret

'Kong' Kevin Suluk gjorde, hvad der passede ham. Foto: Michael Nordkvist
'Kong' Kevin Suluk gjorde, hvad der passede ham. Foto: Michael Nordkvist

Bemærk navnet Kevin Suluk. Eller efter denne kamp 'Kong' Kevin Suluk.

'Kong' Kevin er ikke bare en dygtig fodboldspiller. Han er en leder i høj høj klasse, som dirigerer med sit hold, har kæmpe overblik, sparker som en hest og header fantastisk til en bold.

Denne kommende stjernespiller med tyrkisk oprindelse spiller til daglig U17 division i Slagelse B&i med stor succes.

Ham kommer Fodbold-Danmark med statsgaranti til at høre meget mere til i fremtiden. Det er stensikkert.

Men tilbage til denne kamp, hvor 'Kong' Kevins hold Campusskolen i Ringsted tog imod de tidligere vindere af verdens største skolefodboldturnering Skovboskolen fra Bjæverskov.

Udeholdets træner Morten Øgaard var inden kampen ikke specielt tilfreds med, at hans hold havde trukket Campusskolen, som i første runde vandt hele 19-0. For han var ikke et sekund i tvivl om, at det ville blive rigtig svært. Øgaard fik ret.

Se kampfakta her.

Se også: TV: 19 kasser på 40 minutter

Lagde pres fra start
Hjemmeholdet lagde fra start et tungt pres på gæsterne, men udeholdet stod helt fornuftigt på banen og tillod ikke meget. Hvis endelig det lykkedes hjemmeholdet at trænge igennem forsvaret i de første ti minutters tid, så nappede den super stærke HB Køge og Skovbo-målmand Mark Stellini det hele, præcis som han havde gjort i holdets første kamp.

Mark Stellini gjorde sit for at forhindre et stort nederlag. Foto: Michael Nordkvist
Mark Stellini gjorde sit for at forhindre et stort nederlag. Foto: Michael Nordkvist

Men i kampens 13. minut slap heldet heldet op for gæsterne. 'Kong' Kevin stemplede for første gang i kampen ind, da han på en ripost efter hjørnespark smadrede kuglen i nettet via underkanten af overliggeren. 1-0 til hjemmeholdet.

Og lad os bare afsløre. Herefter så 'Kong' Kevin og Campusholdet sig ikke tilbage.

Tre minutter efter 1-0 målet fik hjemmeholdet frispark ca. 20 meter fra udeholdets mål. Baker 'Bageren' Mohammed viste glimrende sparketeknik og smed bolden ind i det lille felt, hvor 'Kong' Kevin med ryggen til målet headede bolden i nettet via den ene stolpe. Klassemål.

Se målet her:

Se også: Lillebror i storebrors fodspor

Royalt hattrick
Yderligere tre minutter senere blev Kevin Suluk trukket ned af en forsvarsspiller på kanten af straffesparksfeltet og derfor frispark i en yderst gunstig position. Frisparket var der mange spillere fra hjemmeholdet, som gerne ville sparke, men anføreren trådte i karakter og satte sine holdkammerater på plads.

- Stop, drenge. Den her tager jeg selv. Færdig.

'Kong' Kevin lagde bolden til rette, tog fem-seks meters tilløb og tordnede kuglen ind i gardinerne uden chance for Stellini i målet.

3-0 og suverænt hattrick.

Kevin Suluk har et fantastisk overblik. Foto: Michael Nordkvist
Kevin Suluk har et fantastisk overblik. Foto: Michael Nordkvist

Carlsberg Sport'en røg rundt i luften efter begge finaler. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Finalen - 30. apr. 2015 - kl. 16:17 Sådan gik finalerne i Odense

Gult kort og reducering
Fem minutter før pausen fik gæsterne reduceret til 3-1 efter, de var kommet i overtal, da hjemmeholdets Fikrini Atanazi var blevet sendt 10 minutter i skammekrogen.

Nicolai Krogh kom blæsende langs egen mållinje og nåede lige nøjagtigt at få clearet bolden, inden den hoppede ud til hjørnespark.

Bolden strøg ud til Marcus Olsen, som med en super aflevering sendte Jonas Grouleff af sted mod mål. Grouleff var sikkerheden selv mod Tobias Hewalo i hjemmeholdets mål, og så var der reduceret. Omstillingsspil i høj klasse.

Hvis udeholdet troede, at de nu var på vej tilbage i kampen, så troede de forkert.

For bare minuttet efter reduceringen slog 'Kong' Kevin minsandten til igen. Baker 'Bageren' Mohammed gentog kunststykket fra tidligere og sendte endnu en giftig frisparksbold ind i det lille felt, hvor Kevin Suluk igen kom højest og fik med stort overblik dirigeret læderet i kassen.

I første halvleg var der 'Kong' Kevin og så var der alle de andre. Derfor var stillingen 4-1 til hjemmeholdet ved pausen.

Udeholdets træner Morten Øgaard syntes dog, hans drenge var meget godt med i spillet, hvilket til dels også var korrekt.

- Vi er kun bagud med 4-1. Det kan vi godt nå. Vi håber på, at Campus-spillerne bliver frustreret og taber hovedet, så kan vi få udlignet, og så ordner vi det hele på straffe.

Der var mange hårde dueller i kampen. Foto: Michael Nordkvist
Der var mange hårde dueller i kampen. Foto: Michael Nordkvist

Satte tempoet op
Hvis gæsterne stadig troede på, at det kunne lade sig gøre at komme tilbage i kampen, så blev de hurtigt pillet ned igen.

For selvom første halvleg var blevet spillet i et højt tempo, så havde hjemmeholdet lige et gear eller to mere.

'Kong' Kevin strøede konstant om sig med lækre afleveringer, afsluttede når det passede ham og styrede generelt bare hans hold frem til sejr. Et annulleret Kevin-mål for offside og et stolpeskud fra Fikrini Atanazi var startskuddet til en ren massakre det sidste kvarter.

Med præcis femten minutter tilbage tog Akram Saber et hjørnespark for hjemmeholdet. Akram lagde bolden flot ind i det lille felt, hvor naturligvis 'Kong' Kevin selv kom flyvende og ramte for fjerde gang i kampen stolpen med et drøn. Ismail El-Hariri fulgte dog op og scorede let til 5-1.

Ismail El-Hariri napper bolden fra Oliver Mattesen. Foto: Michael Nordkvist
Ismail El-Hariri napper bolden fra Oliver Mattesen. Foto: Michael Nordkvist

Se også: TV: Fik revanche fra sidste år

Sluttede i ydmygelse
Nu trak gæsterne fuldstændig stikket, og der stod hjemmeholdet på alt. Målene haglede ind i nettet omkring ørerne på stakkels Mark Stellini, som virkelig havde gjort sit til at holde sit hold inde i kampen.

Seks kasser mere scorede hjemmeholdet de sidste ti minutter. Først var det 'Bageren', som fik scoret til 6-1 efter flot forarbejde af Rasmus Alberts, som tørrede to forsvarere fra udeholdet. Derefter fik Mark Pedersen, Rasmus Alberts og Ismail El-Hariri scoret hele tre lette mål, hvor gæsterne blot kunne se til.

I kampens sidste minut tryllede 'Kong' Kevin igen og fik scoret hele to lækre mål. Klasseforskel.

Herefter kunne dommer Henning Christoffersen fløjte den ulige kamp af.

Campusskolen vinder 11-1 over de tidligere vindere af Ekstra Bladet Skolefodbold Skovboskolen.

Campusskolen viser skræmmende styrke. De har nu scoret hele 30 mål i to kampe. De er stærke på alle pladser, og så har de 'Kong' Kevin Suluk, som i denne kamp satte sit personlige aftryk med seks basser og tre assists.

Hør fra kampens helt store stjerne her:

Hos hjemmeholdet var Baker Mohammed, Akram Saber, Ismail El-Hariri og Rasmus Alberts mest iøjnefaldende, mens Kevin Suluk var i særklasse.

Hos gæsterne var anfører William Friis, Marcus Olsen og Oliver Mattesen bedste spillere, mens målmand Mark Stellini forhindrede et endnu større nederlag med masser af superredninger.

1 af 3 Hjemmeholdets trænerteam var helt klar til kamp. Foto: Michael Nordkvist
2 af 3 Kampen blev afviklet i et fint tempo. Foto: Michael Nordkvist
3 af 3 'Kong' Kevin Suluk gjorde, hvad der passede ham. Foto: Michael Nordkvist
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen