TV: Kunne ikke holdes nede

Skarp: Modstanderne var opmærksomme på Yunusemre Unver, men han kunne bare ikke holdes nede og grundlagde sejren med sine tre mål

Yunusemre Unver (tv.) sammen med modstanderholdets Jeppe Refsbæk. (Foto: Erik Larsen)
Yunusemre Unver (tv.) sammen med modstanderholdets Jeppe Refsbæk. (Foto: Erik Larsen)

Der var virkelig set frem til “Kampen om Køge” mellem Ellemarkskolen og Søndre Skole.

Det blev også en spændende kamp, men desværre ikke en spillemæssig oplevelse, da der var en drilsk vind, der fejede henover banen. Den gjorde det svært for drengene at holde bolden nede langs jorden, og når bolden kom op i luften, så sejlede den ud over linjerne.

Se kampfakta her

Inden kampen udtalte Søndre Skoles anfører, Jeppe Refsbæk:

— Vi vil spille mere defensivt end vi plejer og så skal vi lukke ned for Yunusemre Unver, som jeg kender godt.

Det sidste kiksede lidt, da Yunusemre, også kaldet Emre, kom til at spille en afgørende rolle i anden halvleg.

Holdets træner, Thor Henriksen, fortalte også, at de skulle holde hovedet koldt. Ligeledes skulle spillerne passe på tempramentet.

Se også: Dramatik og straffespark
Se også: TV: Helt i begge ender

Hold koncentrationen
Det blev nemlig en meget lige første halvleg, hvor tilskuerne ikke fik de store målchancer. Ingen af holdene ville blotte sig, så derfor blev der ikke de store åbninger, som angriberne kunne udnytte.

Da dommeren fløjtede til pause, var stillingen stadig 0-0, og det var der ingen af holdene, der kunne indvende noget imod.

I pausen sagde Thor til sine drenge:

— Denne kamp vil blive afgjort på en tilfældighed, så koncentrer jer hele tiden.


Et par minutter inde i anden halvleg kom kampens første reelle chance. Den tilfaldt Søndre Skole, men bolden strøg lige forbi den ene opstander.

Gang i målscoringen
Tilskuerne skulle helt hen til omkring det 50. minut, før der begyndte at ske noget, men så gik det også hurtigt. Det var nu som om, Ellemarkskolen begyndte at få et lille overtag, og det udmøntede sig i flere chancer.

Absolut banens farligste mand, Emre Unver, kunne efter et hjørnespark og lidt kontraer placere bolden uden for målmandens rækkevidde til 1-0 til Ellemarkskolen.

Men i minuttet efter fik Ellemarkskolens målmand ikke sparket bolden langt nok væk, og den blev opsnappet af Søndre Skoles Jeppe Refsbæk, der resolut sendte bolden sikkert i netmaskerne.

Stillingen var nu 1-1, og der var vel ikke mere end ni minutter tilbage af kampen. Nu begyndte chancerne derimod også at dukke op.

Trængsel foran mål. (Foto: Erik Larsen)
Trængsel foran mål. (Foto: Erik Larsen)

Se også: TV: Oppe mod overmagten
Se også: TV: Slagtede sin gamle skole

Super slutspurt
Et frispark uden for straffesparkfeltet, bliver taget af Emre, der virkelig trykkede af, og bolden havde retning mod trekanten. Målmanden var dog på sin post, og med det yderste af neglene fik han dirigeret bolden uden om målet.

Minuttet senere fik Magnus Bergstrand ligeledes en stor chance foran mål, men også her bliver der blokeret.

Med seks minutter tilbage satte Emre en spiller af i venstre side, og satte bolden i nettet, så stillingen nu var 2-1 til Ellemarkskolen.

Sidste mål var også signeret af Emre efter flot forarbejde af Victor Frandsen, der med en lækker kropsfinte fik gjort plads til målscoreren. Slutresultat 3-1 til Ellemarkskolen.

Efter kampen fik Ekstra Bladets Skolefodbold fat i Yunusemre Unver:

— Jeg er 15 år og spiller i HB Køge på U17-holdet. Jeg plejer at spille venstrekant, men i dag rykkede jeg lidt ind på midten mod slutningen af kampen. Det var dér, målchancerne opstod.


I næste kamp skal Ellemarkskolen møde vinderen af Uglegårdsskolen og Munkekærskolen. Nu kender vi altså ikke modstanderen, men dem der kommer til at stå på den anden side, skal passe på flere af Ellemarkskolens profiler.

I forsvaret har de Mathias Sørensen og anfører Mikail Pinar, på midtbanen dominerer Emre Tekin og Tobias Jørgensen. Fremme skal der absolut holdes øje med Victor Frandsen samt tre-målsskytten fra i dag, Emre Unver.