TV: Lise løb solen sort

Kæmpede stenhårdt: Gåsetårnskolens anfører Lise M. Nielsen fightede til det sidste

Lise M. Nielsen (tv) forsøger at stoppe Sofie Arleth (Foto: Henrik Schou)
Lise M. Nielsen (tv) forsøger at stoppe Sofie Arleth (Foto: Henrik Schou)

Det var en flok sejrssikre Gåsetårns-piger, der før kvartfinalen mod Engholmskolen sprudlede af selvtillid efter sejr i en træningskamp for få dage siden. Målmand Mathilde Olsen udtrykte det således:

- Det er planen, at jeg holder buret rent idag, og det gik jo rigtig godt i træningskampen i fredags.

Se fakta om kampen her

Nikkie Rahbar supplerede hende straks:

- Vi vinder 2-1.

TV: Se alt video fra Gåsetårnskolen - Engholmskolen
Galleri: Gåsetårnskolen - Engholmskolen

Lise og Kaptainen strålede, men tabte
Gåsetårnskolens Lise M. Nielsen & Anna Kaptain var i særklasse hjemmeholdets bedste spillere i 2-0-nederlaget.

Desværre for pigerne og deres holdkammerater fra det sydsjællandske, var de idag oppe imod overmagten i form af enstærkt spillende Engholmskole, der rejste hjem til Allerød med semifinale-billetten og en 2-0-sejr.

TV: Mathilde ikke sikker på sejren
TV: Bugge lukkede og slukkede

Efter kampen, da Anna og Lise havde fordøjet det værste af nederlaget, var de dog fattede nok til at erkende at Engholmskolens sejr var fortjent.

TV: Super-Sofie i skysovs

- Vi spillede mod et bedre hold i dag, end vi plejer. De var stærke allesammen, sagde Anna.

- Engholmskolen havde nogle hurtige spillere. Derfor kom vi ikke selv frem til så meget og stod langt tilbage, supplerede Lise.

TV: Se karaktererne for Gåsetårnskolen - Engholmskolen

Lise M. Nielsen (tv), her i duel med Maria Frimand, var Gåsetårnskolens bedste i kvartfinalen (Foto: Henrik Schou)
Lise M. Nielsen (tv), her i duel med Maria Frimand, var Gåsetårnskolens bedste i kvartfinalen (Foto: Henrik Schou)
 

Anføreren gik forrest
Lise M. Jensen gik fra første fløjt forrest, i øvrigt som bageste mand og var i særklasse hjemmeholdets mest energiske spiller med god spilforståelse og bid i tacklingerne, hvilket også fortjent gav en fidusbamse efter kampen.

I store dele af kampen var den fysisk stærke Lise stort set enerådende på midtbanen når hun havde bolden, og var samtidigt dygtig til at skille sig af med den igen. I forsvaret havde Lise store aktier i at den livsfarlige Natasha Bugge ikke kom frem til andet et par enkelte chancer:

- Jeg syntes ikke vi havde fortjent at tabe med 2-0, men nederlaget var dog fair.

TV: Engholmskolen fuldt fortjent i semifinalen
TV: Den spillende træner imponerede

Usynlig Kaptain
Anna Kaptain spillede også en glimrende første halvleg og havde kort efter 1-0-målet en flot afslutning langt ude fra, men bolden røg dog lige forbi den ene opstander.

Efter pausen så man ikke meget til Kaptainen, der i første halvleg havde fået et ordentligt slag på knæet. Det skal dog retfærdigvis siges at hun heller ikke fik en eneste bold at arbejde med de første 27 minutter af anden halvleg, men så i det 57. minut bød chancen sig. Anna får en friløber serveret lige for fødderne, men afslutningen er ikke skarp nok og Engholm-keeper Caroline Eis Møller når lige at få fingrene på til hjørnespark.

En kæmpe chance for at sikre sig forlænget spilletid blev dermed spildt.

Anna Kaptain (th) fik ikke scoret sit 17. mål i turneringen og brændte til sidst en gylden mulighed for at udligne (Foto: Henrik Schou)
Anna Kaptain (th) fik ikke scoret sit 17. mål i turneringen og brændte til sidst en gylden mulighed for at udligne (Foto: Henrik Schou)
 

- Det var en nogenlunde tæt kamp, men det bedste hold vandt i dag og vi glade for at være nået så langt i turneringen, sagde Anna Kaptain.

Efter præmieoverrækkelsen var Anna ved så godt mod, at hun erkendte at endestationen var nået og at holdet nok ikke havde haft de store chancer i de næste kampe, hvis de var gået videre.

Se interviewet med Gåsetårnskolens Lise M. Nielsen og Anna Kaptain:

Se alle de fede fotos fra kampen her