TV: Lucas var banens bedste

Fightede som en gal: Skovbos Lucas Salomonsson havde tilsyneladende uendelig energi

Lucas Salomonsson (th) viste i kvartfinalen mod Husum Skole, at han har viljen, der skal til, hvis man skal gå hele vejen i verdens største skoleturnering (Foto: Henrik Schou)
Lucas Salomonsson (th) viste i kvartfinalen mod Husum Skole, at han har viljen, der skal til, hvis man skal gå hele vejen i verdens største skoleturnering (Foto: Henrik Schou)

I kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole, var der en spiller fra hjemmeholdet, som tilsyneladende havde uanede kræfter. Hvordan i alverden en spiller kunne mobilisere så meget energi som Lucas Salomonsson gjorde i dag, var for de fleste uforståeligt.

Se også: TV: 'Den flyvende hollænder' blev på jorden

Men ikke for Lucas selv:

- Vi har glædet os meget til denne kamp, og jeg var selv helt vildt opsat på at vinde i dag, sagde Lucas efter kampen. Det var måske de ting, der gjorde, at jeg fik ekstra kræfter i dag, men mit spil er jeg ikke så tilfreds med. Jeg kan gøre det bedre, og det får du at se i semifinalen. Det kneb temmelig meget for os, men jeg synes vi var det bedste hold, selv vi gav for mange chancer væk, men det hjalp, da Emil kom ned i forsvaret Vores modstandere gav os kamp til stregen, men jeg tænker stadig tilbage på kampen mod Ellemarksskolen som den sværeste. De var hamrende dygtige. Det var kun med nød og næppe vi kom forbi tredje runde. Det var selvfølgelig også svært i dag, men det var ligeså meget banen og vinden, der var modstandere, selvom jeg godt ved, at de vilkår også gælder for vores modstandere. Jeg synes bestemt, vi fortjente sejren og vi var den tand bedre end Husum, sagde Lucas, som samtidig fremhævede sit gode samspil med tvillingbror Marcus.

Se også: Galleri: Skovboskolen - Husum Skole
Se også: TV: Se karaktererne fra Skovboskolen - Husum Skole

'Vi skal helt til Odense'
De to drenge har spillet sammen hele deres fodboldtid i op til flere klubber, og lige nu foregår det på Brøndby U-17 divisionshold.

- Vi ser nu frem til semifinalen, men det er slet ikke endestationen. Vi skal helt til Odense, sagde en træt men yderst tilfreds Lucas, som nu skulle ind og have is på en noget hævet ankel.

Se også: TV: Se hele straffesparkskonkurrencen
Se også: TV: Se ALT video fra Skovboskolen - Husum Skole
Se også: TV: Fisher stod i vejen til sidst

- Jeg bliver klar til semifinalen og måske får vi også vores angriber Daniel Spreckelsen med (ude med en skade, red.), så holdet bliver endnu bedre i semifinalen, som vi glæder os rigtig meget til. Der bliver snakket en del fodbold på skolen i denne tid, og det er vores opgave at få denne fodboldsnak til at vare til den store finale i Odense.

Lucas Salomonsson (th) og Emil Friis jubler efter sidstnævntes udligning i første halvleg (Foto: Henrik Schou)
Lucas Salomonsson (th) og Emil Friis jubler efter sidstnævntes udligning i første halvleg (Foto: Henrik Schou)
 

Se også: TV: Josef brændte det afgørende straffespark
Se også: TV: Marcus brugte fysikken

Om eventyret for Skovbodrengene skal slutte i Odense, som via H.C. Andersen er hovedleverandør af eventyr, bliver afgjort i næste runde, når Skovbos drengene spiller semifinale mod enten Borgerskolen eller Sjælsøskolen.

Se interviewet med Lucas Salomonsson:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere